Svenska konversation B1, online via Skype

Plats Distans

Vill du komma igång och bli säkrare på att prata svenska? På den här kursen diskuterar vi ämnen som du och de andra i gruppen är intresserade av. Kursen hålls helt på distans via Skype!

Boka kursen nu

Kursens mål

Målet är att du ska våga och kunna prata svenska i olika situationer. Du ska kunna uttrycka personliga åsikter och diskutera olika ämnen på ett enkelt sätt.

Innehåll

Vi diskuterar enkla välkända ämnen i grupp eller parvis och övar uttal vid behov.

B1 (ca 210 studietimmar) eller motsvarande förkunskaper.

Kurslitteratur

Du får kursmaterial av din lärare. Kurslitteratur ingår inte i avgiften. Deltagare som studerar hos oss får 5 % rabatt då dom handlar litteraturen hos Bokus (www.bokus.com). Deltagare/elever ska när de handlar använda kampanjkoden; funi5 för att få del av rabatten.

Kursupplägg

Kursen går två gånger i veckan under 7 veckor. Totalt 14 studietimmar. Räkna med några timmars hemarbete. Gruppundervisning, max 9 deltagare.

Kursintyg

Vid begäran skriver vi gärna ett kursintyg för aktuell kurs vid 75 procents närvaro.

Övrig information

För att undervisningen ska fungera så problemfritt som möjligt måste ni innan kursstart ha: Bredbandsuppkoppling (1024 kbs eller högre), Skype (laddas ner från länken nedan), Headset om inte mikrofon är inbyggd samt webbcamera. Vi ber er kontrollera att ni använder den senaste versionen av Skype och att ni under lektionerna är ensamma i rummet. Var vänlig uppge ert Skypealias vid bokning av kursen i meddelandefältet.

När din kurs närmar sig sitt slut kommer det att skickas en kursutvärdering till din mailadress. Vi skulle uppskatta om du tog dig tid att besvara denna enkät då din åsikt är mycket viktig för oss. Tack på förhand! Vi erbjuder ytterligare ett tiotal språkkurser via skype.

Please choose a five digit postal code when making your application even if you do not have one.

Anton Bengtsson

Kontakta Kundtjänst i Södertälje