Svenska A1 Swedish for beginners

Plats Landskrona

Här finns kurser både för dig som inte har några förkunskaper alls men också för dig som redan har studerat lite svenska. Kurserna går två eller tre dagar i veckan.

Boka kursen nu
The course aim is to acquire knowledge enough to be understood and to understand others in simple everyday situations, for example giving and receiving information such as introductions, ordering food and buying things in a shop.

We practise all four language skills - listening, reading, speaking and writing. You will learn basic grammar, pronunciation and work on your vocabulary. The emphasis is on speaking.

The course runs for ten weeks, one and a half hour, twice a week.
Our teachers are highly qualified native speakers, experienced with working with foreign students.
An opportunity to continue is given at the end of each course.

En kurs för Dig som inte har läst svenska tidigare. För att du ska lära dig så mycket som möjligt sker undervisningen på svenska. Kursens mål är att kunna förstå och tala i enkla vardagssituationer. Tyngdpunkten i kurserna ligger på muntlig kommunikation men vi tränar även förmågan att lyssna, läsa och skriva.

Kontakta Kundtjänst 042-385600

info.sydvast@folkuniversitetet.se