Sök Meny
Pedagogiskt arbete

Pedagogiska jobb

Arbeta som lärare, cirkelledare, mentor eller handledare.

Arbetsvägledare till rehabiliteringsuppdrag, Helsingborg/Landskrona/Ängelholm

Vi söker en arbetsvägledare till ett rehabiliteringsuppdrag i Helsingborg, Landskrona och Ängelholm. Arbetet kräver att du kan arbeta på alla tre orter. Ansök senast 21 mars.

Utbildningscoach, Västerås

Älskar du att arbeta med människor och har ett stort nätverk i Mälardalsregionen? Vill du vara med och göra skillnad? Bli en av oss! Sista ansökningsdag 22 mars.

Cirkelledare webb och programmering, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm söker cirkelledare inom webb och programmering till våra lokaler i Jakobsberg. Sista ansökningsdatum är den 31 mars 2019. Välkommen med din ansökan!

Sfi-lärare till SFI-skolan i Växjö

Vi söker Sfi-lärare till SFI-skolan i Växjö. Här finns stora möjligheter att utvecklas och utforma undervisningen och ett kontor med många kloka och glada kollegor. Ansök senast 3 april.

Gymnasielärare i Tyska, Malmö

Vi söker till Folkuniversitetets gymnasieskola Einar Hansengymnasiet Gymnasielärare i Tyska 25%, vik läsåret 19/20 med placering i Malmö. Ansök senast 7 april.

Gymnasielärare i svenska, Stockholm

Kungstensgymnasiet söker en legitimerad gymnasielärare i svenska. Tjänsten är en heltid tillsvidaretjänst med start i augusti. Sista dag för ansökan är den 14 april 2019. Vi kommer att intervjua löpande. Välkommen med din ansökan!

Cirkelledare i SketchUp, Malmö

Vi söker en cirkelledare till våra kurser i SketchUp i centralt belägna lokaler i Malmö. Ansök senast 14 april.

Lärare i sång, Uppsala

Inför höstterminen söker vi en lärare i sång för enskild undervisning. Sista ansökningsdag är 30 april 2019. Välkommen med din ansökan redan idag, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Cirkelledare estetiska ämnen, Jakobsberg

Folkuniversitetet i Stockholm söker cirkelledare inom estetiska ämnen till våra lokaler i Jakobsberg. Sista ansökningsdatum är den 30 april 2019. Välkommen med din ansökan!

Huvudlärare till Arkitekturskolan STHLM, Stockholm

Folkuniversitetet i region Öst söker en huvudlärare till Arkitekturskolan STHLM. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50% med tillträde den 1 augusti 2019. Välkommen med din ansökan senast den 1 maj 2019.

Lärare i svenska som främmande språk, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm söker lärare i svenska som främmande språk/andraspråk. Tillsättning sker löpande.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vår personal berättar

Ivona, cirkelledare:

Enisa, pedagogisk utvecklare, lärare:

Gustav, gymnasielärare:

Vad är Folkuniversitetet?

Vi är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av fem stiftelser knutna till universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå.