Sök Meny
Pedagogiskt arbete

Pedagogiska jobb

Arbeta som lärare, cirkelledare, mentor eller handledare.

Cirkelledare koreanska & kinesiska, Malmö

Vi söker en cirkelledare i koreanska och en cirkelledare i kinesiska för kurser med start i september 2019. Omfattningen av tjänsterna är ca 2-4 timmar/vecka med möjlighet till större omfattning påsikt. De aktuella kurserna är förlagda till vardagskvällar i Malmö. Ansök senast den 27 maj.

Cirkelledare i keramik till Art College, Göteborg

På Folkuniversitetets Art College på Första Långgatan i Göteborg har vi kurser i nästan alla tänkbara estetiska ämnen. Keramik är ett av våra största och mest populära ämnen och vi söker nu ytterligare en cirkelledare för kurser under en till två kvällar i veckan. Sista ansökningsdag är 31 maj.

Cirkelledare textil och klädsömnad, Stockholm

Inför höstterminen 2019 söker Folkuniversitetet i Stockholm cirkelledare inom klädsömnad och textilt hantverk till våra lokaler i Stockholm. Sista ansökningsdatum är den 31 maj 2019. Välkommen med din ansökan!

Sfi-lärare till yrkes-sfi, inriktning lokalvård, i Karpalund/Kristianstad

Vi söker Sfi-lärare till yrkes-sfi, inriktning lokalvård, i Karpalund utanför Kristianstad. Ansök senast 2 juni 2019.

Kursledare övriga språk, Umeå

Nu söker vi flera kursledare i övriga språk till vårt öppna kursutbud inför hösten 2019. Ansök före 7 juni.

Sommarvikarierande lärare engelska och psykologi inom vuxenutbildning, Göteborg

Folkuniversitetet i Göteborg bedriver utbildning inom kommunal vuxenutbildning på uppdrag av Göteborgs Stad. Vi söker nu lärare i engelska och psykologi som kan vikariera under sommarveckorna. Sista ansökningsdag 7 juni.

Arbetsvägledare

Folkuniversitetet söker en matchare till arbetsmarknadsuppdraget stöd och matchning i Karlskrona. Sista ansökningsdag den 14 juni 2019.

Cirkelledare i keramik, Karlstad

Folkuniversitetet i Karlstad erbjuder en stor variation av kurser och utbildningar, bland annat håller vi kurser i keramik, skulptur och drejning. Intresset för keramik är stort och vi utökar nu verksamheten med ytterligare en kursledare. Sista ansökningsdag är 16 juni.

Lärare vuxenutbildning gymnasial nivå, Varberg

Folkuniversitetet i Varberg bedriver kommunal vuxenutbildning på gymnasial nivå och utbildning i svenska för invandrare (SFI) på uppdrag av Varbergs kommun. Vi söker nu engagerade och legitimerade lärare i Samhällskunskap, Psykologi och Religion. Sista ansökningsdag är 16 juni.

Kursledare i finska, persiska/farsi och ryska, Uppsala

Vi söker en kursledare i språk till höstens kvällskurser. Sista ansökningsdag 31 juli 2019.

Lärare i fiol, Uppsala

Folkuniversitetet Uppsala söker en lärare i fiol/viola för enskild undervisning. Sista ansökningsdag är 31 juli 2019. Intervjuer och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan!

Lärare i svenska som främmande språk, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm söker lärare i svenska som främmande språk/andraspråk. Tillsättning sker löpande.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vår personal berättar

Ivona, cirkelledare:

Enisa, pedagogisk utvecklare, lärare:

Gustav, gymnasielärare:

Vad är Folkuniversitetet?

Vi är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av fem stiftelser knutna till universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå.