Sök Meny
Pedagogiskt arbete

Pedagogiska jobb

Arbeta som lärare, cirkelledare, mentor eller handledare.

Utbildare folkbildning, Uppsala

I tjänsten ingår ansvar för att planera och genomföra utbildningar till våra samarbeten med grupper och föreningar. En stor del av våra samarbeten är studentföreningar. Ansök senast den 24 juni.

Kursledare i finska, persiska/farsi och ryska, Uppsala

Vi söker en kursledare i språk till höstens kvällskurser. Sista ansökningsdag 31 juli 2019.

Lärare i piano och fiol, Uppsala

Folkuniversitetet Uppsala söker en lärare i piano och en lärare i fiol för enskild undervisning. Sista ansökningsdag är 31 juli 2019. Intervjuer och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan!

Kursledare i bokföring, Uppsala

Folkuniversitetet Uppsala söker en kursledare i bokföring och redovisning till hösten. Sista ansökningsdag är 31 juli 2019. Intervjuer och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan!

Cirkelledare i Körsång, Art College Göteborg

På Folkuniversitetets Art College i Göteborg har vi kurser i nästan alla tänkbara estetiska ämnen. Körsång är ett av våra mest populära ämnen och vi söker nu ytterligare en körledare till vår nybörjarkör Våga sjung, onsdagskvällar under höstterminen. Sista ansökningsdag är 4 augusti.

Gymnasielärare Naturkunskap/biologi - vikariat 70%, Malmö

Vi söker till Folkuniversitetets gymnasieskola Einar Hansengymnasiet gymnasielärare i biologi och naturkunskap - vikariat 70% med placering i Malmö. Ansök senast 4 augusti.

Cirkelledare i svenska som främmande språk - kvällstid, Malmö/Lund

Vi söker cirkelledare i svenska som främmande språk på kvällstid till Folkuniversitetet i Malmö och Lund. Ansök senast den 5 augusti.

Gymnasielärare i svenska, vikariat, Malmö

Vi söker till Folkuniversitetets gymnasieskola Einar HansengymnasietGymnasielärare i svenska, vikariat v 33-39, 100%med placering i Malmö. Ansök senast 4 augusti.

Sfi-lärare till Kristianstad, Hässleholm och Växjö

Folkuniversitetet expanderar inom sfi på flera orter och söker dig som är utbildad sfi-lärare. Urval sker löpande, ansök senast den 8 augusti.

Leg. gymnasielärare Svenska som andraspråk inom vuxenutbildning, Göteborg

Folkuniversitetet i Göteborg bedriver utbildning inom kommunal vuxenutbildning på uppdrag av Göteborgs Stad. Vi söker nu en legitimerad lärare med gymnasiebehörighet i svenska som andraspråk. Sista ansökningsdag är 11 augusti.

Kursledare Bokföring och redovisning, Redovisningsekonom samt Löneadministration, Göteborg

Folkuniversitetets kursenhet i Göteborg erbjuder dag- och kvällskurser samt längre utbildningar och föreläsningar inom områden som språk, ekonomi, kommunikation, skrivande, hälsa och hållbar utveckling. Vi söker nu kursledare till flera ämnen inom ekonomi för anställning på timbasis hösten 2019. Sista ansökningsdag är 25 augusti.

Lärare i svenska som främmande språk, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm söker lärare i svenska som främmande språk/andraspråk. Tillsättning sker löpande.

Coach/Handledare Eskilstuna

Folkuniversitetet i Eskilstuna söker en coach/handledare till vår uppdragsenhet med tillträde efter överenskommelse. Tjänsten är en visstidsanställning på 50% om 6 månader med möjlighet till förlängning. Sista ansökningsdatum är den 30 augusti 2019. Varmt välkommen med din ansökan!

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vår personal berättar

Ivona, cirkelledare:

Enisa, pedagogisk utvecklare, lärare:

Gustav, gymnasielärare:

Vad är Folkuniversitetet?

Vi är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av fem stiftelser knutna till universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå.