Sök Meny
Pedagogiskt arbete

Pedagogiska jobb

Arbeta som lärare, cirkelledare, mentor eller handledare.

Leg. lärare i franska och spanska inom vuxenutbildning, Göteborg

Folkuniversitetet i Göteborg bedriver utbildning inom kommunal vuxenutbildning på uppdrag av Göteborgs Stad. Vi söker nu en legitimerad lärare med gymnasiebehörighet i franska och spanska. Sök snarast möjligt. Urvalet sker löpande, och tillträdet är 4 mars. Sista ansökningsdag är 17 februari.

Extrajobb Sfi-lärare, Malmö/Lund

Läser du till lärare med inriktning SVA? Vill du få praktisk erfarenhet av att arbeta som Sfi-lärare? Vi söker vikarier! Ansök senast den 18 februari.

Gymnasielärare i matematik, Folkuniversitets Gymnasium i Trollhättan

Folkuniversitetets Gymnasium i Trollhättan är en skola i det lilla formatet med nära kontakt mellan elever och personal. Nu söker vi lärare med behörighet att undervisa i matematik– gärna i kombination med annat ämne. Sista ansökingsdag 18 februari.

Sfi-lärare, Växjö

Vi söker fler lärare till Sfi-skolan i Växjö. Skolorna bedrivs av Folkuniversitetet i samarbete med Jämshögs folkhögskola. Ansök senast den 19 februari.

Cirkelledare till Koncensus, Kristianstad

Koncensus i Kristianstad bedriver kursverksamhet dagtid för personer med fysiska funktionsnedsättningar i åldern 18–65 år. Nu söker vi en cirkelledare till Koncensus. Ansök senast den 22 februari.

Cirkelledare i italienska, Malmö och Lund

Vi söker en cirkelledare i italienska för kurser i Lund och Malmö med start under våren. Ansök senast 24 februari.

Cirkelledare i franska kvällstid, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm söker en cirkelledare i franska inför vårterminen. Sista ansökningsdatum är den 28 februari.

Sfi lärare, Kristianstad

Vi söker fler lärare till Sfi-skolan i Kristianstad. Skolorna bedrivs av Folkuniversitetet i samarbete med Jämshögs folkhögskola. Ansök senast den 26 februari.

Cirkelledare för sånggrupp för personer med funktionsnedsättning, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm söker en cirkelledare för sånggrupp för personer med funktionsnedsättning. Sista ansökningsdatum är den 28 februari.

Cirkelledare i spanska kvällstid, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm söker inför vårterminen och våra kurstarter i februari/mars en cirkelledare i spanska. Sista ansökningsdag är den 28 februari.

Cirkelledare estetiska ämnen, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm söker cirkelledare inom estetiska ämnen till våra lokaler i Jakobsberg. Sista ansökningsdatum är den 17 maj 2019. Välkommen med din ansökan!

Lärare i svenska som främmande språk, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm söker lärare i svenska som främmande språk/andraspråk. Tillsättning sker löpande.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vår personal berättar

Ivona, cirkelledare:

Enisa, pedagogisk utvecklare, lärare:

Gustav, gymnasielärare:

Vad är Folkuniversitetet?

Vi är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av fem stiftelser knutna till universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå.