Kunskapsklubben: Så tränar du för en stark hjärna

Plats Malmö

Kroppen, hjärnan och psyket hänger ihop. Lär dig mer om den senaste forskningen om hur kroppen och psyket kan hjälpa varandra på bästa sätt. OBS WEBBFÖRELÄSNING

Boka kursen nu

Allt vi gör påverkar vår hjärna, men vissa övningar har större effekt än andra. Modern forskning har visat att ingenting är så bra för vårt sinne som regelbunden träning. Läkaren och minnesforskaren Iris Zahirovic berättar om det spännande och oväntade samspelet mellan vår hjärna och våra kroppar.

Med enkla medel som finns till hands kan var och en av oss må bättre och förebygga sjukdomar. PGA coronaviruset kommer föreläsningen att ges via webben. Mer information kommer till alla anmälda.

Föreläsare

Iris Zahirovic är läkare, geriatriker och doktorand i klinisk minnesforskning vid Lunds universitet.

Praktisk information

Evenemanget äger rum på Kirsebergsteatern. Biljetter kan köpas här eller på plats med betalkort.

Kontakta Hedvig Weibull

hedvig.weibull@folkuniversitetet.se