Keramik kväll - intresseanmälan 2022

Plats Malmö

Detta är en intresseanmälan för våra kermikkurser i Malmö.

Intresseanmälan

Följ länken nedan för att komma till formuläret för intresseanmälan. När du gjort en intresseanmälan kommer du få utskick på mail när vi släpper nya kurser.

Kursinnehåll

Våra kurser innehåller följande:

  • lerans olika egenskaper
  • hur du gör för att bygga ett eller flera föremål
  • hur drejning går tilll
  • hur bränningen går till
  • metoder för glasering

Kursupplägg

Gruppen består av 8-10 deltagare. Du får individuell handledning och arbetar med egna projekt. Vid behov blir det också gemensamma genomgångar i grupp.

Förkunskaper

Våra kurser är för alla oavsett om du är nybörjare som fortsättare. Eftersom en stor del av undervisningen är individuellt anpassad kan olika kunskapsnivåer samsas på samma kurs. Du får arbeta med moment som är anpassade till din kunskapsnivå och dina förutsättningar. Kursen kräver inga förkunskaper.

Lokal

Keramiklokalen ligger på Munkgatan 1 i centrala Malmö. Lokalen ligger en trappa ner, det finns tyvärr ingen ramp för rullstol i dagsläget.

Material

Materialkostnad ingår inte i kurspriset. Du betalar för den lera du förbrukat. Priset är 50 kr/kilo, då inkluderas lera, glasyr och bränning. Nu inför vi betalning av material med Swish istället för faktura. Du swishar i slutet av din kurs.

Om du inte kan eller vill betala med Swish går det att få summan på faktura. Fakturan skickas ut efter kursens slut. Det tillkommer då en fakturaavgift på 89 kronor. Pris och swishnummer får du tillsammans i din kallelse, denna information kommer också finnas tillgänglig i din kurslokal.

OBS! Den här kursen bokar du genom att ringa eller mejla oss. Du hittar kontaktuppgifter längre ner på sidan.

Har du frågor?

Kontakta Kursverksamheten i Malmö

kurser.syd@folkuniversitetet.se

Tid
Löpande kursstart
Tillfällen
8
Plats
Munkgatan 1, 21146 Malmö
Visa på karta
Studietimmar
32
Kurs-ID
1116901
Pris
0 kr