SketchUp, fortsättning

Plats Göteborg

SketchUp är ett kraftfullt 3D-skissprogram som är lätt att hantera och är mycket användbart inom teknisk ritning.

Boka kursen nu

Mål
Kursen är en fortsättningskurs till SketchUp, grund. Kursen inriktar sig främst på hur du kan använda SketchUp inom inredning, design och arkitektur professionellt och hemma.

Målgrupp
Kursen riktar sig till dig som har gått en grundkurs i Sketchup och vill komma vidare med dina egna projekt.

Kursinnehåll
Du får lära dig ytterligare av programvarans och dess användning med fokus på 3D modellering. Kursen ger förståelse för de många möjligheterna som programmet rymmer med både 2D ritning, 3D modellering, visualisering och kopplingen till Google warehouse och Google earth. På kursen använder vi Google SketchUp Pro 8, men SketchUp finns också att ladda ner som gratisversion, Google SketchUp Make.

Förkunskaper
Grundläggande datorvana samt grundkurs i Google Sketchup eller motsvarande erfarenhet av programvaran.

Arbetsformer
Vi arbetar i små grupper för att kunna ge alla deltagare individuell handledning. Huvuddelen av tiden läggs på praktiska övningar som varvas med korta genomgångar. Vi arbetar med övningar efter kursledarens material samt handledning i att söka egen kunskap specifik för varje kursdeltagares intresse via video tutorials och forum..

Kursledare

Katrin Lysvret

Katrin Lysvret har studerat arkitektur både i Sverige och utomlands. Har examen från Chalmers i Göteborg. Hon har även gått flera år på förberedande konstskolor, bland annat HDK-Steneby. Har gått från anställd som arkitekt och jobbar för närvarande frilans med olika typer av projekt; medskapande byggnadsutvecklin, bygemenskaper, alltså workshop-baserad boendeplanering, bygglov och digital visualisering. På Art College undervisar Katrin på Inredning & Design, samt håller kortare kurser i SketchUp och Bygglov med mera.

Katrin Lysvret

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet ArtCollege. Tel: 031 - 10 65 08

artcollege@folkuniversitetet.se

Tid
11 dec 2021 - 12 dec 2021
Lö 09:00 - 16:00
Sö 09:00 - 16:00
Tillfällen
2
Plats
Norra Allégatan 6, 40317 Göteborg
Visa på karta
Studietimmar
16
Kurs-ID
1106291
Pris
2695 kr