Musikproduktion

Plats Kalmar

På den här kursen i Kalmar får du lära dig grunderna i musikproduktion och spela in musik i Logic Pro X eller Fl Studio. Vi hjälper dig att hitta din egen stil!

Boka kursen nu

Mål

Efter avslutad kurs ska du kunna producera en enklare låt i något av programmen med hjälp av både midi och ljudinspelning. Du ska ha en översikt av programmets olika funktioner och hur du får produktionen att låta som du vill.

Förkunskaper

Du bör ha viss datorkunskap. Det är ett plus om du är bekant med programmet Logic X eller Fl Studio, men det är inget krav.

Kursinnehåll

Kursen går bland annat igenom hur de olika programmen är uppbyggda och deras vanligaste effekter. Du kommer att få hjälp att förstå hur du kan omvandla dina musikaliska idéer till en färdig låt. Vi kommer att jobba med både audio och midi. Kursen innehåller både teoretiska genomgångar och praktiska övningar.

Kursmaterial

Du ska ha tillgång till en egen dator utrustad med något av programmen.

Emir Marusic

Passionen för musik började i högstadiet där Emir fick spela och sjunga låtar på musiklektionerna. Efter det startade han ett eget band och började skriva musik. Ju mer tiden gick, desto mer växte Emirs intresse för ljudteknik och låtskriveri.

Emir har gått utbildningar inom ljud och studioproduktion. Han har även studerat på Dreamhill Music Academy där han jobbade tillsammans med Anders Bagge som låtskrivare till, bland annat Idol, melodifestivalen, samt andra skivbolag. 

Emir har även jobbat inom festivalbranschen där han skapade musikplattformar på Emmabodafestivalen med egna scener, artistbokningar, grafisk design och ljudteknik.

Idag studerar han Music & Event Management och jobbar med olika former av musikkoncept, samtidigt som han undervisar i musikproduktion och ljudteknik.

Emir Marusic

Har du frågor?

Kontakta Louise Eriksson

louise.eriksson@folkuniversitetet.se

Tid
04 maj 2020 - 01 jun 2020
Må 17:00 - 20:00
Tillfällen
5
Plats
Kaggensgatan 42, 39232 Kalmar
Visa på karta
Studietimmar
20
Kurs-ID
1042939
Pris
1550 kr