Salsa steg 1

Plats Växjö

Salsa betyder sås på spanska, dansen kallas så eftersom det är en mix av olika danser och rytmer. Lär dig dansa Salsa i Växjö!

Boka kursen nu

Mål

Målet med kursen är att du ska lära dig de återkommande grundstegen i salsa för att sedan gå vidare med olika steg och turer.

Förkunskaper

Du behöver inte ha några förkunskaper.

Kursinnehåll

Du får lära dig danser från Centralamerika med spännande och glada rytmer som får dig att släppa loss på dansgolvet. Under kursens gång får du lära dig merengue, bachata och salsa. Du får även lära dig en del om de olika stilarna inom latindanser och lära känna uttrycket och känslan i de olika danserna. Kursen inleds med grundsteg, när du kan dem går du vidare med andra steg och turer. Du kan gå på kursen ensam eller i par.

Juan Tomás Rodríguez

Juan upplevs ofta som en kreativ, rolig och engagerad kille. Han är ursprungligen från soliga Teneriffa, Spanien. Som 26-åring flyttade han till Sverige för att avsluta sina studier inom datavetenskap vid Linnéuniversitetet i Växjö.

En av hans största fritidsintressen är att dansa salsa. Sedan åtta år tillbaka anordnar han och undervisar i flera olika latinamerikanska danser som salsa, merengue och bachata. Han lärde sig svenska på SFI och SAS och nu känner han sig redo för att undervisa i sitt modersmål.

En lärare i skolan berättade för honom en gång att det finns två sätt att lära sig ett språk: genom musik och genom kärlek. Boka kursen med honom nu och ta reda på vilken metod han kommer att använda

Juan Tomas Rodriguez

Har du frågor?

Kontakta Sanna Krizmanic

sanna.krizmanic@folkuniversitetet.se

Tid
Ej fastställt
Lö 15:00 - 16:30
Tillfällen
10
Plats
Lineborgsplan 11, 35233 Växjö
Visa på karta
Studietimmar
20
Kurs-ID
1045262
Pris
1395 kr