Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Freestyle - hitta din dansstil, för alla 13+

Freestyle - hitta din dansstil, för alla 13+

Välkommen du som vill få chansen att testa en mängd olika dansstilar för att lättare hitta den dansstil som passar dig bäst. Med vår erfarna danslärare får du en inspirerande introduktion till flera olika tekniker och stilar du kan utvecklas inom på dansgolvet.

Innehåll

Här får du chansen att verkligen prova dig fram med en mängd inspirerande introduktioner och stärkande grundläggande tekniker i flertalet dansstilar. Allt på ett roligt sätt, i en tillåtande miljö där vi vågar prova och med dansglädje i fokus. Perfekt för dig som enkelt vill komma igång och börja dansa eller för dig som vill lära dig mer om vilka dansstilar som finns och vad som skiljer dem åt. Utforska dina favoriter bland allt vi provar och hitta din dansstil.

Jazz, Modernt, Street i sina så många olika former, Breaking och mycket annat, genom gemensamma koreografier och individuella lekfulla utmaningar. I olika block under terminen tar vi oss an flera dansstilar, där vi lär oss både grundtekniker och utforskar hur stilarna kan kombinerar och på andra sätt flyta in i varandra. Du får en bred grund inom dans, en massa inspiration och hjälp med din personliga utveckling för att komma igång och fortsätta dansa.

Kursen har uppehåll för höstlov (v.44).

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som är 13 år och uppåt.

Förkunskaper

Kursen hålls för alla, oavsett förkunskap.

Vi övar grunden inom vald dansteknik. Grundsteg, introduktion och inspiration. Utifrån gruppens sammansättning introducerar vi fördjupad dansteknik, kroppsförståelse och individuell utveckling.

Länkar

Kursledare

José Onofre Angarita Diaz

Har du frågor?

Kontakta
Kundtjänst i Linköping
info.linkoping@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Boka nu!

Plats
S:t Larsgatan 44, 58223 LINKÖPING
Kursstart
8 sep 2019
Slutdatum
1 dec 2019
Antal veckor
12 veckor
Tid kvar till startdatum:
50 dagar
Tider
Sö 17:15 - 18:15
Studietimmar
12
(En studietimme är 45 minuter)
Tillfällen
12 st
Arr nr.
1018788
Platser kvar
Ja
Pris
1 150 kr

Svenska från dag 1

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Senioruniversitetet i Linköping

Senioruniversitetets aktuella program