Spanska på distans från Barcelona

Plats Utomlands

Förbered dig för en vistelse i Barcelona genom att gå en onlinekurs i förväg eller underhåll dina spanskkunskaper när du har kommit hem!

Anmäl dig här

Kursbeskrivning

Nu kan du gå en distanskurs online från Barcelona! Med hjälp av interaktivt studiematerial läggs kursen upp så att den passar din nivå. Du väljer en hel eller en halv kurs.

Varje hel kurs (eller nivå) består av 120 - 150 timmars studiematerial och inkluderar individuell undervisning med en kvalificerad språkcoach, de flesta är lärare på IH Barcelona.

Det interaktiva studiematerialet, som du kan använda antingen online eller ladda ner och använda offline, omfattar alla språkets beståndsdelar, grammatik, läsförståelse, hörförståelse, tal och skrift i olika moduler. Varje modul inkluderar även email och voicemail till din personliga språktränare som ger feedback och bevakar dina framsteg. Du kan också chatta med andra kursdeltagare, och använda andra verktyg i den virtuella språkskolan.

Du kan också välja kursen med enbart interaktivt studiematerial utan personlig språkcoach.

  • Hel kurs 120 – 150 timmar (12 månader)
  • Halv kurs 60 – 75 timmar (6 månader)
  • Alla nivåer
  • Minimiålder 16 år

Kursavgift

Hel kurs med personlig språkcoach: 4 700 kr
Halv kurs med personlig språkcoach: 2 500 kr
Hel kurs utan personlig språkcoach: 1 200 kr
Halv kurs utan personlig språkcoach: 650 kr

Skolan

International House Barcelona grundades 1972 och är en av Spaniens äldsta språkskolor. De startade Net Languages, en av världens ledande virtuella språkskolor redan 1999 och erbjuder en rad olika språk, inklusive spanska för vuxna.

Har du frågor?

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se

Tid
Löpande kursstart
Studietimmar
60
Kurs-ID
1068907
Pris
650 kr