Power Pack weekend i Worcester

Plats Utomlands

Den här kursen är en helgkurs som vänder sig till dig som snabbt behöver förbättra din engelska och har begränsat med tid.

Anmäl dig här

Kursbeskrivning

Kursen består av 12 individuella lektioner fördelade över en lördag och söndag. Lektionerna skräddarsys efter behovsanalys helt efter dina önskemål och behov. Du kan antingen förbereda dig för en viss arbetsuppgift, eller välja att fokusera på en viss bransch eller ett visst yrkesområde.

  • 12 individuella lektioner
  • Varje lektion är 60 minuter
  • Alla nivåer
  • Kursmaterial ingår
  • Minimiålder 25 år (medelålder 46 år)
  • 30 minuters förberedelselektion/behovsanalys via Skype/webb-konferens innan kursens start
  • Te/kaffe ingår varje dag

Kursavgift

15 100 kr

Kurstider

Lördag till söndag 9:00 – 16:15

Kursstart

2020: Valfri lördag.

Ingen undervisning följande datum: 13/4, 31/8. Skolan är stängd 19/12 2020 - 3/1 2021.

Skolan

Kingsway English Centre är skolan med det lilla extra. Den tar bara emot 10 - 35 kursdeltagare per vecka, vilket gör att atmosfären är familjär och att varje deltagare blir omhändertagen på ett extraordinärt sätt. Medelåldern på 44 år är högre än på de flesta andra skolor. Ungefär hälften av deltagarna är över 50 år, alltså en perfekt skola att träffa likasinnade på, lära känna varandra och nätverka. Skolan grundades 1988 och ligger mitt i centrala Worcester. Byggnaden består av 11 klassrum, självstudierum, bibliotek, kafé, kök och uppehållsrum. Det finns även en stor trädgård att koppla av i. Skolan lägger stor vikt vid fritidsaktiviteterna, och man erbjuder 1-2 kvällsaktiviteter och en heldagsutflykt per vecka till självkostnadspris.

Undervisning

Undervisningen fokuserar på tal och hörförståelse som är de områden de flesta behöver öva på mest, men man tar även upp läsförståelse, skrivövningar och grammatik. Självförtroende att använda engelska är nyckeln till framgång, och det tränas upp genom effektiv kommunikation snarare än perfekt sådan. Rädsla för att säga fel sätter ofta käppar i hjulet för att uttrycka sig med lätthet, och pedagogiken lägger därför stor vikt vid att få flyt i språket genom att hitta ett naturligt ordflöde med uttalsövningar, utan att för den skull glömma bort grammatiken.

Har du frågor?

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se

Tid
Löpande kursstart
Kurs-ID
105516
Pris
15100 kr