Engelska och aktiviteter på distans från Brighton

Plats Utomlands

I den här kursen tränar du engelska genom roliga aktiviteter istället för att ha vanliga lektioner!

Anmäl dig här

Kursbeskrivning

Den här sommarkursen på distans från Loxdale (Brighton) för ungdomar 11 – 14 år och 15 – 17 år ger dig möjlighet att träna engelska genom en rad olika spännande och roliga sociala aktiviteter tillsammans med ledarna och andra kursdeltagare från olika länder. Du får använda både intelligens och fantasi och interagera med dina klasskamrater i aktiviteter som varierar och ändras från vecka till vecka. Det kan till exempel vara skattjakt, musikrecensioner, läsa och skriva historier, titta på och prata om filmer och mycket mer via läroplattformen Zoom. Du väljer en eller två aktiviteter per dag. Räkna med att behöva lite tid för att förbereda dig inför varje aktivitet.

Allmän information

  • 5 eller 10 aktiviteter per vecka
  • Varje aktivitet är 50 minuter
  • Max 14 deltagare per grupp
  • Kurslängd: 1 – 6 veckor
  • Nivå: minimum B1
  • Kursmaterial ingår
  • Åldersgrupper: 11 – 14 år och 15 – 17 år
  • Hemuppgifter ingår

Kursstart 2020

Valfri måndag 22/6 – 14/8

Kursavgift

5 aktiviteter per vecka: 600 kr per vecka
10 aktiviteter per vecka: 1200 kr per vecka

Det finns också kurser med specialinriktningar som till exempel ’English with confidence and wellbeing’, ’English with Language Cert exam’ och English and Digital Media’. Kontakta oss för mer information och prisuppgift.

Lektionstider

Måndag till fredag förmiddag eller eftermiddag. Ange ditt val i anmälan.

Skolan

Loxdale Centre grundades 1979 och ligger i en vacker viktoriansk herrgård i förorten Portslade, ca 3 km väster om centrala Brighton & Hove. Skolan har en lång och gedigen erfarenhet av att ta emot utländska studenter. På skolområdet finns en sporthall, datarum och flera salar anpassade för olika aktiviteter och underhållning. Här finns även en stor, vacker trädgård med plats för fotboll, badminton och volleyboll. Skolan är godkänd av British Council och medlem i ’English UK’.

Har du frågor?

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se

Tid
Löpande kursstart
Kurs-ID
1076610
Pris
600 kr