Individuell affärsengelska i Worcester

Plats Utomlands

Kommunicera på engelska med ökat självförtroende!

Anmäl dig här

Kursbeskrivning

Du kanske redan är ganska bra i engelska, men känner att du vill ta dina kunskaper till en ny nivå. Den här kursen med individuell undervisning utgår från dina kunskaper och bygger på färdigheten att kommunicera effektivt vid alla tillfällen i arbetslivet. Med hjälp av en erfaren språkcoach når du din fulla potential och kan sätta fart på karriären.

Kursen erbjuds i fyra olika alternativ, beroende på hur om du behöver arbeta samtidigt som du går kursen eller om du kan fokusera helt eller delvis åt undervisningen.

Skills and Work
Work omfattar 7,5 timmar per vecka och passar dig som även behöver arbeta samtidigt som du går kursen. Lektionerna förläggs till förmiddagar måndag till fredag 9:30 – 11:00 och resten av dagarna har du tillgång till ett privat kontor där du kan arbeta ostört.

Skills Intensive
Intensive omfattar15 timmar per vecka. Lektionerna hålls måndag till fredag 9:30 – 14:30. Huvudfokus ligger på dina språkträningsbehov, men du har också tid för dina egna arbetsuppgifter på ett privat kontor.

Skills Ultra
Ultra omfattar 25 timmar per vecka. Här maximeras språkträningen för dig som har möjlighet att fokusera helt och hållet på kursen. Lektionerna hålls måndag till fredag 9:00 – 15:30.

Skills Weekend
Om du inte har möjlighet att gå kurs på vardagar, så kan du i stället förlägga den till helgen. Kursen omfattar 12 timmar som fördelas jämnt över lördag – söndag. Du anländer fredag eftermiddag och reser hem måndag morgon. Första kursdagen börjar med en behovsanalys och programmet läggs upp i samråd med din språkcoach.

Tillval
Om du vill kan du lägga till olika affärsmoduler till din kurs. De består av block i specialämnen på 1 – 1,5 timmar beroende på modul. Välj någon eller några av följande moduler: Business Planning, Effective time management, Rewards and Motivation, Risk and how it is managed, Cash-Flow, Creating Business Systems, Business Resilience, Building Value in Business, Project Management, Impostor Syndrome, Leadership and management, Cross cultural management, Sales, Business start up, Post COVID recovery, Values eller Effective Negotiation.

Ange valet i din anmälan. Pris: 1 250 kr per modul

Allmän information

  • Individuell undervisning
  • Varje lektion är 60 minuter
  • Behovsanalys och individanpassat programupplägg görs i förväg
  • Minimiålder 25 år (medelålder 45 år)
  • Minimum 1 vecka
  • Alla nivåer

Kursavgift

Skills and Work: 7 800 kr per vecka
Skills Intensive: 15 500 kr per vecka
Skills Ultra: 25 900 kr per vecka
Skills Weekend: 14 200 kr

Lektionstider

Måndag till fredag enligt ovan.

Kursstart

2022: Valfri måndag eller enligt överenskommelse.

Skolan är stängd 19/12 2022 - 1/1 2023.

Skolan och undervisning

Worcester School of English, f.d. Kingsway English Centre, är skolan med det lilla extra. Med sig har man den professionella och effektiva undervisningsmetod som skolan har gjort sig känd för. Självförtroende att använda engelska är nyckeln till framgång, och det tränas upp genom effektiv kommunikation snarare än perfekt sådan. Rädsla för att säga fel sätter ofta käppar i hjulet för att uttrycka sig med lätthet, och pedagogiken lägger därför stor vikt vid att få flyt i språket genom att hitta ett naturligt ordflöde med uttalsövningar, utan att för den skull glömma bort grammatiken.

Har du frågor?

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se

Tid
Löpande kursstart
Kurs-ID
1142578
Pris
7800 kr