Prova på Ekonomi

Plats Stockholm

Har du funderat på att läsa en kurs i bokföring eller bli redovisningsekonom? Boka en plats på vårt Prova-på tillfälle i ekonomi och få veta mer.

Boka kursen nu

Jonas Tottie-Håkansson är en mycket uppskattad kursledare, som leder flera utbildningar och kurser inom bokföring och företagsekonomi vid Folkuniversitetet sedan många år tillbaka.Bland annat Dipl. Redovisningsekonom och Ekonomiassistent samt Bokföring.

Anmälan

Föredraget är kostnadsfritt. Anmäl dig här på webben (tryck på gröna knappen Boka kursen nu). Begränsat antal platser.

10 procent rabatt på valfri höstkurs!

Du som går en gratis prova på-kurs får 10 procent rabatt på kursavgiften på valfri höstkurs. Erbjudandet gäller mellan den 22-28 augusti för alla kurser – inklusive distanskurser – som anordnas av Folkuniversitetet i Stockholm, förutom enskild undervisning och diplomutbildningar. För att boka din plats och ta del av rabatten – ring kundtjänst på 08-789 42 00.

Vi ses!

Kursledare

Jonas Tottie-Håkansson

Jonas Tottie-Håkansson är civilekonom, utbildad på Stockholms Universitet och föreläser på flera olika ekonomikurser och längre utbildningar. Han har lång erfarenhet av vuxenutbildning och har tidigare undervisat inom ekonomi, juridik och matematik på olika komvux i Stockholm. Jonas driver sedan 1994 även flera företag och arbetar som konsult inom ekonomi.

Jonas Tottie-Håkansson
Tid
25 aug 2022 - 25 aug 2022
To 18:00 - 18:45
Tillfällen
1
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
1144729
Pris
0 kr