Saxofon, grund Sommarkurs

Plats Trollhättan

Lär dig spela saxofon! På vår grundkurs i Trollhättan kan du lära dig spela saxofon om du är nybörjare eller så kan du fräscha upp dina gamla kunskaper.

Boka kursen nu

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som antingen spelat saxofon tidigare men inte tagit upp det på länge, eller till dig som är nybörjare eller befinner dig på en grundläggande nivå.

Mål

Efter avslutad kurs hoppas vi att du hittat glädjen till saxofonspelandet och en grund för fortsatt spelande och bra övningar för fingerfärdighet och uppvärmning.

Innehåll

Kursen kommer att ta hänsyn till på vilken nivå du befinner dig, men gemensamt för alla är att vi kommer att gå igenom bra övningar, spela tillsammans och hitta roliga musikstycken som utmanar dig och inspirerar dig till att öva.

Vi kommer att gå igenom var du befinner dig i ditt saxofonspelande och diskutera vad du mest vill gå igenom och förbättra. Efter det får du övningar att gå igenom hemma samt stycken att öva på som vi sedan går igenom tillsammans.

Undervisningsform

Undervisning i grupp.

Litteratur/material

Du behöver ta med din egen saxofon (vilken sort spelar ingen roll). Notmaterial ingår i kursen.

Kursledare

Fredrik Häthén

Fredrik Häthén innehar en kandidatexamen i Digital Ljudproduktion från Blekinge Tekniska Högskola.  

I dagsläget är Fredrik verksam som kompositör, ljuddesigner, arrangerar, orkestrerare och producent, och hans musik finns i såväl datorspel som kortfilmer och reklam. Hans originalmusik har framförts av både symfoniorkestrar, storband, kvartetter och marschorkestrar. 

Fredrik spelar även saxofon, och har skrivit många originalstycken för det instrumentet samt medverkat i många olika konstellationer.

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet Trollhättan. Tel: 0520 - 50 50 75

info.trollhattan@folkuniversitetet.se

Tid
27 jun 2022 - 30 jun 2022
Må 10:00 - 14:00
Ti 10:00 - 14:00
On 10:00 - 14:00
To 10:00 - 14:00
Tillfällen
4
Plats
Kungsgatan 20, 46130 Trollhättan
Visa på karta
Studietimmar
20
Kurs-ID
1120557
Pris
1925 kr