Enskild undervisning, piano - saxofon - klarinett

Plats Stockholm

Här får du möjlighet att utveckla ditt musicerande i egen takt. Kursen vänder sig till dig som är från 9 år och uppåt. Både nybörjare och mer erfarna är välkomna eftersom kursen skräddarsys efter din nivå och dina mål.

Hur du anmäler dig till kursen

Leonard undervisar i piano, saxofon och klarinett och du bokar din enskilda tid via kundtjänst 08-7894200 då du anger vilket instrument du vill utvecklas i. Om kursen redan har startat kan du anmäla dig till de lektioner som återstår av kursen, i mån av plats och efter överenskommelse. Kontakta oss om du är intresserad.

Kursupplägg och avgifter

Vår pedagog skräddarsyr kursen efter din nivå samt behov och önskemål i form av låtar, genre samt ambitionsnivå - allt för att du ska utvecklas så mycket som möjligt. Du väljer själva vad du vill fokusera på och kursledaren vägleder dig i detta.

Det här är en terminskurs och varje lektion är 30 eller 45 minuter lång. Vi erbjuder ofta förlängningar och/eller fler kursstarter under ett år beroende på intresse. Här intill ser du upplägget för just den här kursen.

  • 12 enskilda lektioner á 45 minuter, s.k. "one to one" kostar 7920 kronor exklusive moms, d.v.s. 9900 kronor inklusive moms.
  • 12 enskilda lektioner á 30 minuter kostar 5312 kronor exklusive moms, d.v.s. 6640 kronor inklusive moms.

Instrument

För att kunna tillgodogöra dig kursen behöver du ha tillgång till ett instrument under lektionstid samt för att öva på mellan lektionerna. För saxofonkursen ska du ha tillgång till en altsaxofon. Om du behöver hyra blåsinstrument hänvisar vi antingen till Windcorp Stockholm (Styrmansgatan 23) eller Jonas Näslund AB (Wallingatan 35). Kostnaden för att hyra är ca 250 kr/månad.

Studiematerial

Din kursledare tillhandahåller studiematerial i form av noter eller motsvarande, det kan även vara aktuellt att du behöver köpa in egen kurslitteratur till en kostnad av cirka 200-300 kronor.

Lov

Kursen har uppehåll vecka 44.

Kursledare

Leonard Werme

Leonard är legitimerad gymnasielärare i musik och musikteori, frilansande musiker och kompositör/arrangör med flera års erfarenhet av undervisning. Hans specialområde är jazz men har erfarenhet av allt från klassisk musik till pop, rock och soul.

Leonard är jazzmusiker med saxofon som huvudinstrument. Han har en konstnärlig musikerutbildning från Kungl. Musikhögskolan i Stockholm och en lärarutbildning från Karlstads Universitet. Leonard spelar i och skriver även musik för flera band, ensembler och orkestrar.

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
05 sep 2022 - 28 nov 2022
Må 13:30 - 15:00
Tillfällen
12
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
12
Kurs-ID
1143654
Pris
6640 kr