Enskild undervisning - saxofon, klarinett, piano

Plats Stockholm

Här får du möjlighet att utveckla ditt musicerande i egen takt. Kursen vänder sig både till nybörjare och mer erfarna och skräddarsys efter din nivå och dina mål. Du kanske vill förbereda dig inför högre studier?

Kursalternativ

  • saxofon
  • klarinett
  • piano (solo eller duo)

Bokning

Bokning görs via telefon 08-7894200. Du bokar en tid som du sedan har varje kurstillfälle. Ange vilket kursalternativ du vill ha i samband med att du bokar en tid. Om du vill spela piano tillsammans med någon anmäler ni er samtidig (gäller ej saxofon eller klarinett). Observera att anmälan är bindande.

Kursupplägg

Kursledaren skräddarsyr kursen efter din nivå samt behov och önskemål i form av låtar, genre samt ambitionsnivå - allt för att du ska utvecklas så mycket som möjligt. Du väljer själva vad du vill fokusera på och kursledaren vägleder dig i detta.

Lektionerna är schemalagda måndag-onsdag två veckor i följd. Varje lektion är 30 eller 45 minuter lång beroende på ditt val. Duolektioner erbjuds endast om 45 minuters pianolektioner (ej saxofon eller klarinett).

Prislista

  • Priset för pianoduo om 45 minuters lektioner är 2100 kronor per person (ej momspliktigt).
  • Enskilda lektioner, s.k. "one to one" kostar 4950 kronor inklusive moms för 45 minuters lektioner (3960 kronor exkl. moms).
  • Enskilda lektioner á 30 minuter kostar 3320 kronor inklusive moms (2656 kronor exklusive moms).

Studiematerial och instrument

Din kursledare tillhandahåller studiematerial i form av noter eller motsvarande. För att optimera inlärningen och för att tillgodogöra dig kursen på bästa sätt, behöver du ha tillgång till ett instrument att öva på mellan lektionerna.

Utrustning

Vår pianostudio är utrustad med flera instrument, ett akustiskt piano och flera digitala pianon. Du som ska spela saxofon eller klarinett behöver ta med ditt eget instrument till varje lektion. Oavsett vilket instrument du ska spela bör du ha tillgång till ett att öva på mellan lektionerna för att optimera inlärningen och för att tillgodogöra dig kursen på bästa sätt.

Kursledare

Leonard Werme

Leonard är legitimerad gymnasielärare i musik och musikteori, frilansande musiker och kompositör/arrangör med flera års erfarenhet av undervisning. Hans specialområde är jazz men har erfarenhet av allt från klassisk musik till pop, rock och soul.

Leonard är jazzmusiker med saxofon som huvudinstrument. Han har en konstnärlig musikerutbildning från Kungl. Musikhögskolan i Stockholm och en lärarutbildning från Karlstads Universitet. Leonard spelar i och skriver även musik för flera band, ensembler och orkestrar.

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
27 jun 2022 - 06 jul 2022
Må 10:00 - 12:25
Ti 10:00 - 12:25
On 10:00 - 12:25
Tillfällen
6
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
6
Kurs-ID
1135812
Pris
2100 kr