Kompa dig själv - individuell undervisning

Plats Falun

Är du intresserad av att lära dig att sjunga och spela samtidigt? Välkommen till Folkuniversitetet i Falun!

Boka nu

Kursinnehåll

Kursen kommer ge dig kunskap i att kompa dig själv på piano när du sjunger. Genom samtal med kursledaren kommer upplägget på lektionerna att anpassas utifrån dina personliga mål och musikaliska erfarenheter. 

Förkunskaper

Vissa förkunskaper behövs i såväl sång som pianospel. Du behöver kunna grundläggande ackordanalyser och känns dig något så när bekväm med att sjunga. Annars rekommenderas individuell sång- alt. pianoundervisning som ett första steg. Det underlättar om du kan läsa noter, men är inget krav.

Kursledare

Anna Aldrimer, sång- och körpedagog, undervisar fr.o.m. hösten 2021 i individuell sång på Folkuniversitetet i Falun. Anna är utbildad musiklärare på Musikhögskolan i Örebro. Hon har bland annat undervisat i sång i Göteborg, Leksand och i Rättvik, där hon startade och drev gospelkören Rättviks gospel under 2000-talet. Anna har studerat såväl klassiskt piano som rock, pop, jazz på Musikhögskolan och är van att ackompanjera både sig själv och andra.
Anna brinner särskilt för det egna musikaliska uttrycket.

Kursupplägg

Vi erbjuder kursundervisning på vardagar mellan kl.13 -18 i våra lokaler i centrala Falun. Kursen är för 5 kurstillfällen à 45 minuter. När du gör din intresseanmälan på boka knappen kommer du bli kontaktad för att boka in ett startdatum för din kurs.

Varmt välkommen.

Kursledare

Anna Aldrimer

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Falun

info.falun@folkuniversitetet.se

Antal tillfällen
5
Första tillfället
kl -
Studietimmar
5
Kurs-ID
203906
Pris
2995 kr