Samarbetspartners i Örebro

Folkuniversitetet samarbetar med föreningar och organisationer kring en rad olika frågor, från mångfald och integration till kultur och eget skapande.

Relaterad information

Genom ett samarbete med Folkuniversitetet kan även din förening få stöd och möjligheter att utvecklas, både på kort och på lång sikt.

Örebro Senioruniversitet
En studieorganisation som erbjuder sina medlemmar studiecirklar, föreläsningsserier, föreläsningar, utflykter, teaterresor, resor m.m.

Al-Wafaa
Föreningen har till uppgift att verka som gemensam minoritets-, intresse- och fritidsorganisation för libaneser och andra i Örebro län.

Hällefors Kultur Och Integrations Center
Vårt huvudsyfte är att främja integrationGenom att anordna olika aktiviteter och projekt som främjar integration kan vi skapa bättre förutsättningar för våra medlemmar att prata svenska i vardagen samt skapa ett kontaktnät och därigenom få större möjligheter att påverka sin livssituation.

silvia.oria-cebrian@folkuniversitetet.se