Engelska i Edinburgh

Studera engelska i Edinburgh, Skottlands huvudstad och tillika största stad med ca 650 000 invånare. Det är en vacker och grön stad som erbjuder något för alla. Här hittar du våra språkkurser i engelska i Edinburgh.

läs engelska i edinburgh skottland på språkkurs med internationella skolorna

Den mest berömda sevärdheten är förstås det magnifika Edinburgh Castle med anor från 600-talet f.Kr, symbolen för Skottlands långa historia.

I staden finns allt från fantastiska kulturella upplevelser som det interaktiva äventyrsmuseet Dynamic Earth, Camera Obscura där du kan se levande bilder av Edinburgh projekteras genom ett gigantiskt periskop och the Royal Yacht Britannia till teater, utmärkt shopping, mysiga restauranger, nattklubbar och pubar.

Edinburgh är även värd för ett antal årliga festivaler, som till exempel International Science Festival, the Film Festival samt sommarfestivaler för jazz och böcker.

Staden är en utmärkt utgångspunkt för utflykter i omgivningen. För dig som tycker om att vandra rekommenderas promenader i de vackra landskapen East, West och Midlothian. Skottland är även känt för sina många golfbanor och här kan man också lära sig mer om whisky och whiskytillverkning!