Läs engelska i Eastbourne

Läs engelska i Eastbourne på Solskenskusten! En charmig kuststad, känd för sitt milda klimat och sitt soliga väder och har varit en populär semesterort i över hundra år. Här hittar du våra språkkurser i engelska i Eastbourne.

läs engelska i eastbourne på språkkurs med internationella skolorna

Eastbourne är med sina 100.000 invånare liten nog för att kunna ta sig fram till fots överallt, men stor nog för att kunna erbjuda ett rikt utbud av kultur, shopping och nöjen. Staden har en strandpromenad på 8 km och alldeles i närheten finns de berömda kalkstensklipporna South Downs och Seven Sisters.

Besök Beachy Head, den högsta klippan i södra England, och titta ner på den kända rödvita fyren från 1902. Utsikten härifrån över Engelska Kanalen är fantastisk! Avnjut en kopp te i en pittoresk by omkring South Downs eller ta en drink på något av caféerna längs strandpromenaden.

Det finns över 70 pubar i Eastbourne som säljer traditionell engelsk Ale. Vissa pubar har lite lugnare atmosfär, medan andra bjuder på live musik. Eastbournes Folk Music Club är ett populärt ställe bland studenter, och det finns också en rad diskotek och nattklubbar. Staden har flera teatrar, biografer och ett helt nytt konstgalleri, The New Towner.

Vid Souvereign Harbour hittar du mysiga barer, restauranger, en biograf och en marina. Staden har även två badbassänger, bowlingställen och fyra golfklubbar. Segling och windsurfing är populärt under sommarhalvåret. Eastbourne är en känd mötesplats för tennis. Det berömda International Women´s Open Championship äger rum i juni varje år i Devonshire Park i Eastbourne, precis innan tävlingarna i Wimbledon.