Om Internationella Skolorna

Internationella Skolorna arrangerar språkkurser och språkresor världen över - hos oss hittar du kurser för alla!

Vy över en del av Italien vilket är en av många platser internationella skolorna arrangerar språkresor

Internationella Skolorna har egna skolor utomlands och är agent för noggrant utvalda språkinstitut över hela världen. Vi erbjuder kurser i 8 språk på drygt 40 kursorter för privatpersoner, företag, ungdomar och för dig som är 50+. Kontinuerligt utökar vi vårt utbud med nya, spännande språkkurser och kursorter.

I Barcelona och Düsseldorf har vi egna skolor. Här talar den administrativa personalen svenska, men alla lärare har spanska respektive tyska som modersmål. All undervisning sker på målspråket, från allra första början.

På Internationella Skolorna Barcelona kan du välja mellan flera kurser i spanska. Dessutom erbjuder vi workshops i foto, akvarellmålning, skrivande samt spanska + yoga. Staden och kulturen är alltid en viktig del av undervisningen. På Internationella Skolorna Düsseldorf kan du läsa tyska med olika inriktningar. Kursen 'Tyska för nybörjare' ger dig grunderna i språket under 11 sommarveckor. 

Vi månar om att alla våra kunder ska få en personlig service och hjälper gärna till att välja en språkutbildning eller språkkurs som passar just dig och dina behov. Kontakta oss för mer information.

Internationella Skolorna är en stiftelse som är knuten till Folkuniversitetet. Folkuniversitetet är bildat av de fem stiftelserna Kursverksamheten vid universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå. Internationella Skolorna har arrangerat språkkurser utomlands sedan 1946 och är medlem av ASR, Auktoriserade Språkutbildares Riksorganisation.