Engelska i Kapstaden

Läs engelska i Kapstaden, en dynamisk, färggrann och livlig stad där nya byggnader skjuter i höjden samtidigt som man bevarar och restaurerar de gamla. Här hittar du våra kurser i engelska i Kapstaden.

läs engelska i kapstaden sydafrika med internationella skolorna

Kapstadens atmosfär är som klimatet, varmt och vänligt. Staden kan skryta med att ha fler soltimmar per år än Hawaii och du kan välja att bada i Atlanten eller Indiska Oceanen, från någon av de härliga sandstränderna!

Kapstaden anses som en av världens vackraste städer och från Taffelberget har man en enastående utsikt. Här finns mycket att se och göra. Ett besök på Robben Island där Nelson Mandela satt fängslad under många år är ’ett måste’. Victoria & Albert Waterfront är Afrikas mest besökta turistattraktion, ett gammalt hamnområde som har förvandlats till nöjescenter. I den botaniska trädgården, Kirstenbosch, kan man ha picknick och titta på alla inhemska växter.

I staden finns 3 stora universitet som lockar studenter både från Sydafrika och utlandet och det saknas inte nöjen som nattklubbar, pubar och musikevenemang. I omgivningarna kan man besöka vingårdar, spela golf, åka på valsafari och förstås besöka Godahoppsudden, nationalparken där två hav möts.