Studera engelska i Galway

Läs engelska i Galway, Irlands kulturhuvudstad som ligger naturskönt på öns västkust. Med sina 100 000 invånare blomstrar den aktiva staden med sitt kulturliv. Här hittar du våra språkkurser i engelska i Galway.

läs engelska i galway irland med internationella skolorna

Galway (Gaillihm på iriska) räknas som Irlands kulturhuvudstad. Det är en mycket aktiv stad som har allt från musikpubar, restauranger och teatrar till de exceptionellt många festivaler som anordnas, ibland flera gånger per månad. Festivalerna har olika teman, det kan vara konst, musik, hästkapplöpning, ostron etc.

Staden har anor från medeltiden, och delar av stadskärnan är bevarad från den tiden. Ett exempel är Lynch’s Castle på Shop Street, som troligen är det bäst bevarade medeltida huset på Irland. St Nicholas’ Collegiate Church från 1320 är den största medeltida kyrkan och ligger i hjärtat av den gamla stadskärnan. På Galway City Museum kan du lära dig mer om staden och dess historia.

Det omgivande dramatiska landskapet är unikt och idealiskt för alla sorters utomhusaktiviteter och sporter, till exempel ridning, golf, segling, surfing, tennis och till och med falkjakt. I omgivningen finns Aran Islands med det 2000 år gamla fortet Dun Aengus, de tvärbranta klipporna i Moher och Kylemore Abbey i Connemara.

""

1 resultat

1 resultat