Engelska i Brighton

Studera engelska i Brighton, en stad med 250 000 invånare och sydkustens metropol, åtta mil söder om London. Här finns allt vad du behöver – ett rikt kulturliv, en härlig badstrand och mängder med trevliga restauranger, pubar, teatrar och gallerier. Här hittar du våra språkkurser i engelska i Brighton.

läs engelska i brighton på språkkurs med internationella skolorna

En av Brightons största attraktioner är "The Royal Pavilion" byggt 1787 - ett palats där orienten blandas med det gamla England. Piren med sin nöjespark är också populär. Shoppar gör man gärna i gallerian på Churchill Square eller i 'the Lanes' i den gamla delen av Brightons centrum.

Staden är även värd för många olika festivaler och evenemang. 'The Brighton Festival of Arts and Music' är en av de största i Europa. För den som är sportintresserad finns anläggningar för segling, windsurfing, beach volleyball, golf, cykling, fotboll, basket och tennis. Man kan också göra dagsutflykter till det pittoreska slottet i Leeds, natursköna Isle of Wight eller ta tåget till London för en shoppingtur.

Vi erbjuder många olika språkkurser i engelska i Brighton. Läs affärsengelska, fortbildningskurser för lärare, sommarkurser för ungdomar eller kurser som förbereder dig för Cambridge-examen. Självklart erbjuder vi även allmän engelska, utformad för att ge dig ökat självförtroende när det gäller att använda engelska i vardagliga situationer.