Läs engelska i Chester

Läs engelska i Chester, staden som grundades för omkring 2000 år sedan av romarna. Delar av den romerska stadsmuren finns fortfarande kvar, och man kan även se lämningar av en amfiteater. Här hittar du alla våra kurser i engelska i Chester.

läs engelska i chester med internationella skolorna

Chester ligger på gränsen till Wales, 20 km söder om Liverpool och har ca 120 000 invånare. Det mest karaktäristiska för Chester är den gamla stadskärnan med sina svart- och vitrandiga arkitektur och Eastgate-klockan, en av Storbritanniens mest fotograferade klockor. Det är en typiskt ”engelsk” stad med sina vackra byggnader, parker och trädgårdar. I Chester Cathedral, med anor från 1000-talet, kan man följa historiens gång i arkitekturen. På Grosvenor Museum kan man lära sig mer om Chesters historia, men även se olika utställningar.

Chester handlar inte bara om historia, det finns också ett stort utbud av shopping, restauranger, pubar, sevärdheter och andra nöjen. Cheshire Oaks Designer outlet är Storbritanniens största, och här hittar man många berömda brittiska och internationella märkeskläder. Gallerian Grosvenor Shopping Centre är inte bara ett paradis för shopping, utan även en mycket vacker byggnad. I Chester finns också en berömd hästkapplöpningsbana och ett zoo. Genom en båttur på floden Dee kan du se Chester och det omgivande engelska landskapet eller gå på disco om du åker en kvällstur. Åk på språkkurs och upptäck denna vackra engelska stad!