Spanska på stan i Buenos Aires

Plats Utomlands

Lär dig spanska samtidigt som du besöker sevärdheter! Kursen passar dig som är kulturellt intresserad och gärna vandrar i stadsmiljö.

Kursbeskrivning

Kursen kombinerar intensivkursen i allmän spanska med lektioner ute i Buenos Aires. Lektionerna är dynamiska och baseras på aktivt deltagande. Du får lära dig att använda spanska i vardagliga sammanhang i språkets alla delar, tal, läs- och hörförståelse och skriftspråk, som hjälper dig att utveckla självförtroende i att använda spanskan. Grammatiken integreras naturligt. Tillsammans med en lärare ger du dig sedan ut i staden där ni besöker kaféer, museer och andra historiskt och kulturellt intressanta platser för extra, individuella lektioner.

• 20 grupplektioner i allmän spanska per vecka
  • 6 individuella lektioner per vecka på stan
  • Varje lektion är 50 minuter
  • Max 12 deltagare per grupp (medeltal 6)
  • Minimum 1 vecka
  • Alla nivåer (A0 - C1)
  • Kursmaterial ingår
  • Kulturella aktiviteter ingår

1 vecka: 4 200 kr
2 veckor: 7 600 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift på ett annat antal veckor.

Lektionstider

A20: måndag till fredag 9.00 - 12.50 eller 14.00 - 17.50 + utomhuslektioner (tiderna för dessa kan variera)

Skolan

Expanish ligger i en historisk byggnad i centrala Buenos Aires och består av 16 modernt utrustade klassrum med luftkonditionering. Här finns också kafeteria, uppehållsrum och tillgång till wifi över hela skolan. Kursdeltagarna kommer från hela världen, varav ca 7% är skandinaver. Förutom språklektioner erbjuder skolan varje vecka olika aktiviteter, de flesta gratis. Det kan vara filmvisning, salsalektioner, guidade rundturer eller andra kulturella aktiviteter. Det finns också prisvärda tillval på helgerna, till exempel att tillbringa en dag på en estancia, vinprovning i Mendoza eller en dagstur till Uruguay.

Undervisning

Alla lärare är modermålstalande i spanska. Undervisningsmetoden är kommunikativ, det vill säga att kursdeltagarna uppmuntras att interagera så mycket som möjligt i klassrummet. Man fokuserar och lär sig språket främst genom muntlig kommunikation, men man använder även texter om argentinsk kultur och aktuella samhällsämnen. På så sätt utvecklas även ordförråd, grammatik och skrift.

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se