Spanska och handel i Málaga

Plats Utomlands

Den här kursen är utformad för yrkesverksamma som vill förbättra sina kunskaper i spanska med inriktning internationell handel.

Kursbeskrivning

Spanska och handel är en intensiv kurs som kombinerar allmän spanska i ’Curso Intensivo’ (20 lektioner per vecka med max 10 deltagare per grupp) med 2 lektioner per dag med inriktningen världshandel på spanska. Lektionerna i handelsspanska sker i minigrupp om max 6 deltagare. Kursen består i sin helhet av 4 veckor, men är utformad så att man även kan välja att endast ta de två första eller de två sista veckorna. Man ska ha uppnått nivå B2 för att kunna tillgodogöra sig denna kurs.

Lektionerna i handelsspanska innehåller bland annat följande områden:
import/export
marknadsföring
spanska banksystemet
media
affärskorrespondens

• 30 lektioner per vecka
  • Varje lektion är 50 minuter
  • Minimum nivå B2
  • Max 10 respektive 6 deltagare per grupp
  • 2 eller 4 veckor
  • Nivåtest görs i förväg via email
  • Kursmaterial ingår

2 veckor: 7 200 kr
4 veckor: 12 800 kr

Lektionstider

Måndag till fredag 8.30-14.30 eller 12.40-20.00 (med reservation för ändringar)

Startdatum

2021: 25/1, 8/2 (endast 2 veckor), 3/5, 17/5 (endast 2 veckor), 6/9, 20/9 (endast 2 veckor)

Ingen undervisning följande datum:
6/1, 1/3, 1-2/4, 16/8, 19/8, 8/9, 12/10, 1/11, 6/12, 8/12, 18/12 2021 - 2/1 2022

Skolan

Malaca Instituto ligger på en kulle i området Cerrado de Caderón i den östra delen av Málaga. Skolbyggnaden, som kallas Club Hispánico, har allt från språklaboratorium och videorum till ett mycket bra studiehotell med en inbjudande swimmingpool och två härliga solterrasser samt en ’student lounge’ med tillgång till datorer, Wifi och storbilds-TV som är öppen dygnet runt. Institutet grundades 1971 och är känt som en av Spaniens bästa språkskolor. Det är auktoriserat av Instituto Cervantes, Spaniens nationella kulturinstitut och medlem i EAQUALS och IALC. På fritiden ordnar skolan, ofta gratis, kulturella aktiviteter som t.ex. dansklasser (sevillana och salsa), filmvisning och föreläsningar. På helgerna arrangeras ofta utflykter. Du kan också få hjälp med att boka tider för tennis, golf, windsurfing, teater och konserter.

Undervisning

Skolan har utarbetat egna kursböcker för alla nivåer och undervisningen är av mycket hög kvalitet. Lärarna använder både traditionella undervisningsmetoder och bl.a rollspel och ordlekar för att förbättra din uttrycksförmåga och skapa flyt i språket. Tonvikten ligger på lustfyllt lärande utan att grammatiken kommer i skymundan samt aktivt deltagande från kursdeltagarna. Alla lärarna är universitetsutbildade eller har motsvarande kunskaper. De är mycket engagerade och många av dem har varit på Malaca Instituto i många år och har stor erfarenhet av att undervisa i spanska som främmande språk och man följer noggrant med i nya rön inom pedagogiken.

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se