Spanska intensiv plus i Ecuador

Plats Utomlands

Är du nybörjare eller har du ett speciellt mål med din språkinlärning?

Kursbeskrivning

Individuell undervisning är ett mycket effektivt sätt att träna just de områden du behöver för att förbättra din spanska. Kursen kombinerar gruppundervisningen med individuella lektioner, som anpassas efter varje individ. Det garanterar att du kan koncentrera dig på just det du behöver för att förbättra din spanska.

• 20 grupplektioner spanska per vecka
  • 5 eller 10 individuella lektioner
  • Varje lektion är 45 minuter
  • Max 5 deltagare per grupp
  • Minimum 2 veckor
  • Alla nivåer
  • Kursmaterial ingår
  • Nivåtest förs i förväg
  • Minimiålder 18 år

20+5, 2 veckor: 5 900 kr
20+10, 2 veckor: 6 800 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal veckor.

Lektionstider

Måndag till fredag 8.30 - 11.50 eller 15.15 - 18.35 + enligt överenskommelse

Kursstarter

2020: Valfri måndag.

Ingen undervisning följande datum: 1/1, 6/1, 10/4, 1/5, 25/5, 10/8, 9/10, 2/11. Skolan är stängd 21/12 2020 - 3/1 2021.

Skolan

Estudio Sampere ligger nära Cuencas centrum i ett lugnt bostadsområde, i närheten av flera köpcentrum. Den har 7 klassrum, en liten trädgård och en inglasad patio med cafeteria och tillgång till wifi. Deltagarna kommer från många olika länder. Undervisningen är av hög kvalitet och atmosfären på skolan är personlig. Den är auktoriserad av CEELE och medlem i IALC. På fritiden ordnar skolan aktiviteter som t.ex. dans- och matlagningsklasser, guidade turer till museum och monument och heldagsutflykter till Ingapirca. Efter avslutad undervisning kan skolan dessutom hjälpa dig att organisera en resa om du vill se mer av Ecuador.

Undervisning

Tonvikten ligger på lustfyllt lärande utan att grammatiken kommer i skymundan. Man använder bl.a. rollspel och ordlekar för att förbättra din uttrycksförmåga och hörförståelse. Lärarna utgörs av ett professionellt och engagerat team av ecuadorianer som alla har examen från universitetet i Cuenca.

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se