Spanska för sjukvårdspersonal i Mexiko

Plats Utomlands

Den här kursen vänder sig till läkare, sjuksköterskor och annan vårdpersonal som behöver spanska på sin arbetsplats.

Kursbeskrivning

Du kombinerar studier i allmän spanska med individuell undervisning med inriktning på medicinsk spanska. Målsättningen för gruppundervisningen i allmän spanska är att utveckla kursdeltagarens kommunikativa förmåga. Fokus ligger på tal och hörförståelse, men man arbetar också med de andra delarna av språket, läsförståelse, skrift, grammatik och vokabulär. Den individuella delen av kursen syftar till att förbättra den språkliga kompetensen inom ett brett område i olika vårdsituationer. Programmet inkluderar även besök på vårdinrättning eller kontakt med spansktalande läkare och sjuksköterskor.

• 20 grupplektioner + 10 individuella lektioner per vecka
  • Varje lektion är 55 minuter
  • Max 8 deltagare per grupp
  • Minimum 1 vecka
  • Låg till avancerad nivå (A2 – C1)
  • Visst kursmaterial ingår, kursbok kan köpas eller lånas på skolan

1 vecka: 5 800 kr
2 veckor: 10 900 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal veckor.

Lektionstider

Måndag till fredag 9. 30 - 13. 30 + 14.30 - 16.30

2020: Valfri måndag.

Ingen undervisning följande datum: 1/1, 7/2, 20/3, 9-10/4, 1/5, 20/11, 25/12.

2021: Valfri måndag

Ingen undervisning följande datum: 1/1, 5/2, 15/3, 1-2/4, 16/9, 15/11, 25/12.

Om skolan

IH Riviera Maya grundades 2003 och ligger i ett vackert område i centrala Playa del Carmen, bara ett par kvarter från stranden och med restauranger, barer och affärer i närheten. Den består av två intilliggande byggnader. Den första är byggd i kolonialstil med kupoltak och takterrass. Här finns receptionen, två stora studentlägenheter och en fransk restaurang. Den andra byggnaden är ny och består av 10 rymliga klassrum med luftkonditionering, lärarrum, studierum, datarum, kontor och två studentlägenheter. Till skolan hör också en trädgård med exotiska växter och blommor där man kan slappna av efter lektionerna. Här finns också en liten bar.

Undervisning

Alla lärare är universitetsutbildade och stor vana att undervisa i spanska som främmande språk. För att garantera en hög kvalitet och hålla sig uppdaterade med den senaste metodologin genomgår de regelbundet lärarträning. Målsättningen för undervisningen är att utveckla kursdeltagarens kommunikativa förmåga. Fokus ligger på tal och hörförståelse, men man arbetar också med de andra delarna av språket, läsförståelse, skrift, grammatik och vokabulär.

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se