Spanska 50+ på Mallorca

Plats Utomlands

Vill du ha ut mer av din semester än att bara sola och bada? Lär känna Palma även bortom turiststråken!

Anmäl dig här

Kursbeskrivning

Den här kursen vänder sig till dig som föredrar att studera och umgås med människor i din egen ålder. På förmiddagen läser du spanska och eftermiddagen ägnas åt ett specialprogram bestående av sociala och kulturella aktiviteter, t.ex. besök på historiskt intressanta platser i Palma, museibesök, kvällsshow eller lunch på en typisk mallorcansk restaurang. På helgerna ordnas utflykter till andra platser på Mallorca, t.ex. de berömda drakgrottorna. På så vis lär du känna likasinnade från hela världen.

  • 15 lektioner spanska per vecka + aktiviteter och utflykter
  • Varje lektion är 55 minuter
  • Max 10 deltagare per grupp
  • Kurslängd 2 veckor
  • Alla nivåer (A0 - C1)
  • Kursmaterial ingår

Kursavgift

5 900 kr
Boende ingår inte i kursavgiften, utan väljs till separat.

Lektionstider

Måndag till fredag 10.00 - 13.00 + aktiviteter och utflykter

Kursstart 2020

1 juni

Om skolan

Skolan, International House Palma, ligger centralt nära Passeig Mallorca avenue. I området finns både bostäder och affärer, barer, restauranger och hotell. Skolan består av 13 rymliga klassrum med luftkonditionering fördelade på 3 våningar. Den har också flera uppehållsrum, datarum med tillgång till Internet och wifi. På fritiden ordnar man kulturella aktiviteter som t.ex. guidade turer i Palma, filmvisning, konsert med lokala musiker eller besök på någon tapasbar. På helgerna arrangeras utflykter till andra delar av ön.

Undervisning

Alla lärare är universitetsutbildade och har spanska som modersmål. De genomgår fortlöpande yrkesutbildning för att finslipa undervisningsteknik och metodik. Tonvikten ligger på kommunikation och talövningar så att man ska kunna använda spanskan i praktiken, utan att för den skull ge avkall på de andra inlärningsområdena, grammatik, vokabulär, läs- och hörförståelse samt skrivövningar.

Har du frågor?

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se

Tid
01 jun 2020
Kurs-ID
103555
Pris
5900 kr