Sommarkurs för ungdomar 15-20 år i Málaga

Plats Utomlands

Våra sommarkurser i spanska för ungdomar kombinerar språklektioner med spännande fritidsaktiviteter och utflykter!

Anmäl dig här

Kursbeskrivning

Sommarkursen, som är speciellt anpassad för ungdomar i åldern 15-20 år finns på flera nivåer, och även nybörjare är välkomna. Förutom språklektioner innehåller vistelsen också roliga och intressanta fritidsaktiviteter, t.ex. olika sporter, båtturer, film i skolans egen bio, introduktion till danserna salsa och sevillanas och en stadsrundtur i Málaga. En heldagsutflykt ingår också i varje 2-veckorsperiod samt ett välkomstparty. Skolans swimmingpool står till deltagarnas förfogande. Både undervisning, som oftast förläggs på eftermiddagen kl. 16.00 – 19.00, och aktiviteter sker tillsammans med jämnåriga från många olika länder och naturligtvis på spanska! Inkvartering sker antingen hos värdfamilj med frukost och kvällsmål, eller på skolans eget studiehotell Club Hispánico, där inga måltider ingår. Man kan dock förbeställa ett måltidspaket* om man bor på Club Hispánico.

Allmän information

  • 15 lektioner per vecka + aktiviteter
  • Varje lektion är 50 minuter
  • Max 10 deltagare per grupp
  • Kursmaterial ingår
  • Alla nivåer
  • Kurslängd 1 - 6 veckor
  • Ankomst söndag före kursstart, avresa lördag efter kursslut

Reseinformation

Flyg: Málaga. Resan sker på egen hand.
Transfer: Hämtning på flygplatsen kan bokas i förväg av oss. Pris t/r 1050 kr. Resan tar ca 20 minuter.

Kursavgift

Värdfamilj, eget rum, 2 veckor: 12 600 kr
Värdfamilj, delat rum, 2 veckor: 11 800 kr
Club Hispánico, eget rum, 2 veckor: 12 800 kr
Club Hispánico, delat rum, 2 veckor: 12 400 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal veckor.

*Måltidspaket för boende på Club Hispánico kan beställas i förväg genom Internationella Skolorna. Frukost-, halvpensions- eller helpensionspaket. Pris frukostpaket, 13 dagar, 650 kr, halvpension 13 dagar 2700 kr, helpension 13 dagar 4100 kr. Måltiderna serveras på Club Hispánicos restaurang.

Lektionstider

Måndag till fredag 16.00-19.00 (med reservation för ändringar)

Kursstart 2023

12/6, 19/6, 3/7, 17/7, 31/7 (endast 2 eller 4 veckor), 14/8 (endast 2 veckor)

Skolan

Malaca Instituto ligger på en kulle i området Cerrado de Caderón i den östra delen av Málaga. Skolbyggnaden, som kallas Club Hispánico, har allt från språklaboratorium och videorum till ett mycket bra studiehotell med en inbjudande swimmingpool och två härliga solterrasser samt en ’student lounge’ med tillgång till datorer, Wifi och storbilds-TV som är öppen dygnet runt. Institutet grundades 1971 och är känt som en av Spaniens bästa språkskolor. Det är auktoriserat av Instituto Cervantes, Spaniens nationella kulturinstitut och medlem i EAQUALS och IALC. På fritiden ordnar skolan, ofta gratis, kulturella aktiviteter som t.ex. dansklasser (sevillana och salsa), filmvisning och föreläsningar. På helgerna arrangeras ofta utflykter. Du kan också få hjälp med att boka tider för tennis, golf, windsurfing, teater och konserter.

Undervisning

Skolan har utarbetat egna kursböcker för alla nivåer och undervisningen är av mycket hög kvalitet. Lärarna använder både traditionella undervisningsmetoder och bl.a rollspel och ordlekar för att förbättra din uttrycksförmåga och skapa flyt i språket. Tonvikten ligger på lustfyllt lärande utan att grammatiken kommer i skymundan samt aktivt deltagande från kursdeltagarna. Alla lärarna är universitetsutbildade eller har motsvarande kunskaper. De är mycket engagerade och många av dem har varit på Malaca Instituto i många år och har stor erfarenhet av att undervisa i spanska som främmande språk och man följer noggrant med i nya rön inom pedagogiken.

OBS! Den här kursen bokar du genom att ringa eller mejla oss. Du hittar kontaktuppgifter längre ner på sidan.

Har du frågor?

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se

Tid
Löpande kursstart
Kurs-ID
107550
Pris
11800 kr