Lärarkurs i spanska i Málaga

Plats Utomlands

Lärarkursen i spanska är utformad för lärare som vill uppdatera sina undervisningsmetoder och förbättra sina allmänna kunskaper.

Anmäl dig här

Kursbeskrivning

Den här kursen vänder sig i första hand till dig som är högstadie- eller gymnasielärare och som vill utveckla din undervisningsteknik och samtidigt fräscha upp dina allmänna kunskaper i spanska. Kursen består av två delar; 20 lektioner per vecka studerar du spanska på avancerad nivå, där du får tillfälle att finslipa grammatik, syntax och ordförråd. De resterande 10 lektionerna per vecka studerar du undervisningsteknik. Du får också lära dig mer om Latinamerika, både ur språklig och kulturell synvinkel. Syftet med kursen är också att skapa ett forum för utbyte av idéer kollegor emellan. Lektionerna i undervisningsteknik har formen av workshops, presentationer och debatter. Kursdeltagarna förväntas i hög grad själva vara aktiva på lektionerna. Man tar bland annat upp ämnen som:

 • Att "bryta isen"

 • Att stimulera interaktion i klassrummet
 • språklekar
 • alternativa idéer för att lära ut grammatik
 • presentation och diskussion runt kursmaterial

Allmän information

 • 30 lektioner per vecka
 • Varje lektion är 50 minuter
 • Max 10 deltagare per grupp
 • 1 eller 2 veckor
 • Minimum nivå C1+
 • Minimiålder 22 år
 • Kursmaterial ingår

Kursavgift

1 vecka: 5 900 kr
2 veckor: 10 300 kr

Lektionstider

Måndag till fredag

Startdatum

2023: 17/7 (1 eller 2 veckor), 24/7 (endast 1 vecka)

Skolan

Malaca Instituto ligger på en kulle i området Cerrado de Caderón i den östra delen av Málaga. Skolbyggnaden, som kallas Club Hispánico, har allt från språklaboratorium och videorum till ett mycket bra studiehotell med en inbjudande swimmingpool och två härliga solterrasser samt en ’student lounge’ med tillgång till datorer, Wifi och storbilds-TV som är öppen dygnet runt. Institutet grundades 1971 och är känt som en av Spaniens bästa språkskolor. Det är auktoriserat av Instituto Cervantes, Spaniens nationella kulturinstitut och medlem i EAQUALS och IALC. På fritiden ordnar skolan, ofta gratis, kulturella aktiviteter som t.ex. dansklasser (sevillana och salsa), filmvisning och föreläsningar. På helgerna arrangeras ofta utflykter. Du kan också få hjälp med att boka tider för tennis, golf, windsurfing, teater och konserter.

Undervisning

Skolan har utarbetat egna kursböcker för alla nivåer och undervisningen är av mycket hög kvalitet. Lärarna använder både traditionella undervisningsmetoder och bl.a rollspel och ordlekar för att förbättra din uttrycksförmåga och skapa flyt i språket. Tonvikten ligger på lustfyllt lärande utan att grammatiken kommer i skymundan samt aktivt deltagande från kursdeltagarna. Alla lärarna är universitetsutbildade eller har motsvarande kunskaper. De är mycket engagerade och många av dem har varit på Malaca Instituto i många år och har stor erfarenhet av att undervisa i spanska som främmande språk och man följer noggrant med i nya rön inom pedagogiken.

OBS! Den här kursen bokar du genom att ringa eller mejla oss. Du hittar kontaktuppgifter längre ner på sidan.

Har du frågor?

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se

Tid
Löpande kursstart
Kurs-ID
109550
Pris
5900 kr