Intensiv Plus, spanska i Buenos Aires

Plats Utomlands

Den här kursen i spanska kombinerar gruppundervisning med individuella lektioner.

Kursbeskrivning

I gruppundervisningen får du lära dig att använda spanska i vardagliga sammanhang i språkets alla delar, tal, läs- och hörförståelse och skriftspråk. Den individuella undervisningen läggs upp helt efter dina specifika behov och önskemål. Det kan till exempel vara affärsspanska, medicinsk spanska eller spanska inom kultursektorn.

• 20 grupplektioner per vecka
  • 5 eller 10 individuella lektioner per vecka
  • Varje grupplektion är 50 minuter
  • Varje individuell lektion är 55 minuter
  • Max 10 deltagare per grupp (medeltal 6)
  • Minimum 1 vecka
  • Minimum nivå A2
  • Kursmaterial ingår
  • Kulturella aktiviteter ingår
  • Minimiålder 16 år

20+5, 1 vecka: 4 100 kr
20+5, 2 veckor: 7 200 kr
20+10, 1 vecka: 5 600 kr
20+10, 2 veckor: 10 200 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift på ett annat antal veckor.

Lektionstider

Måndag till fredag 9.00 - 12.50 eller 14.00 - 17.50 + individuella lektioner enligt överenskommelse.

2020: valfri måndag

Ingen undervisning följande datum: 1/1, 24/3, 2/4, 10/4, 1/5, 25/5, 9/7, 18/11, 8/12, 25/12.

Skolan

Expanish ligger i en historisk byggnad i centrala Buenos Aires och består av 16 modernt utrustade klassrum med luftkonditionering. Här finns också kafeteria, uppehållsrum och tillgång till wifi över hela skolan. Kursdeltagarna kommer från hela världen, varav ca 7% är skandinaver. Förutom språklektioner erbjuder skolan varje vecka olika aktiviteter, de flesta gratis. Det kan vara filmvisning, salsalektioner, guidade rundturer eller andra kulturella aktiviteter. Det finns också prisvärda tillval på helgerna, till exempel att tillbringa en dag på en estancia, vinprovning i Mendoza eller en dagstur till Uruguay.

Undervisning

Alla lärare är modermålstalande i spanska. Undervisningsmetoden är kommunikativ, det vill säga att kursdeltagarna uppmuntras att interagera så mycket som möjligt i klassrummet. Man fokuserar och lär sig språket främst genom muntlig kommunikation, men man använder även texter om argentinsk kultur och aktuella samhällsämnen. På så sätt utvecklas även ordförråd, grammatik och skrift.

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se