Individuell undervisning, spanska på Kuba

Plats Utomlands

Individuell undervisning är ett mycket effektivt sätt att träna just de områden du behöver för att förbättra din spanska.

Kursbeskrivning

Studiematerial och övningar kan anpassas efter din arbetssituation eller bransch. Kursmaterial ingår, men eget arbetsmaterial kan också medtas och integreras i undervisningen. Du väljer själv antal lektioner.

• 10, 20, 30 eller 40 lektioner per vecka
  • Varje lektion är 45 minuter
  • 1 – 8 veckor
  • Alla nivåer (A0 - C1)
  • Kursmaterial ingår
  • Behovsanalys görs i förväg
  • Minimiålder 18 år

Tillval: salsa

Det här tillvalet är för dig som vill lära dig att dansa salsa. Salsalektionerna äger rum på skolan på måndag till torsdag eftermiddag under ledning av en professionell dansare. Efter kursen är du redo för Havannas många dansklubbar! Du väljer 3 (SPS3) eller 6 (SPS6) lektioner per vecka. Tillvalet kan endast väljas i kombination med en språkkurs.

20 lektioner, 1 vecka: 6 400 kr
30 lektioner, 1 vecka: 8 900 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal lektioner.

Tillval:
SPS3: 500 kr per vecka
SPS6: 900 kr per vecka

Lektionstider

Måndag till fredag enligt överenskommelse

2020: Valfri måndag

Ingen undervisning följande datum: 1-2/1, 1/5, 25-27/7, 10/10, 25/12, 31/12

Skolan

Estudio Sampere är ett välrenommerat språkinstitut som ligger i stadsdelen La Vibora, i södra Havanna. Skolbyggnaden består av 6 klassrum, en liten trädgård, sällskapsrum, bibliotek och videorum. Den är liten och har en vänskaplig atmosfär. Skolan har även ett program med fritidsaktiviteter och utflykter för sina kursdeltagare. Det kan till exempel vara olika sportaktiviteter på stranden, besök hos tobaks- och romtillverkare, musik- och dansfestivaler, museibesök eller picknick. Skolan erbjuder också tjänster utöver undervisningen och fungerar även lite som en turistbyrå och kan hjälpa till med tips på resor till andra delar av Kuba och bokningar. Skolan är auktoriserad av CEELE och medlem i IALC.

Undervisning

Alla lärare är universitetsutbildade och har spanska som modersmål. De följer även med på utflykter och aktiviteter som anordnas av skolan. All gruppundervisning omfattar även fyra lektioner per vecka om landets kultur. Man arbetar framför allt med kommunikation med tonvikt på den muntliga delen.

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se