Individuell undervisning spanska i Mexiko

Plats Utomlands

Individuell undervisning är ett mycket effektivt sätt att träna just de områden du behöver för att förbättra din spanska.

Kursbeskrivning

Studiematerial och övningar kan anpassas efter din arbetssituation, bransch eller kanske något intresse. Eget arbetsmaterial kan också tas med och integreras i undervisningen om man vill. Du kan välja mellan enbart individuell undervisning eller att kombinera individuella lektioner med gruppundervisning i allmän spanska.

• Antal lektioner enligt överenskommelse
  • Varje lektion är 55 minuter
  • Max 8 deltagare per grupp
  • Minimum 1 vecka
  • Alla nivåer
  • Visst kursmaterial ingår, kursbok kan köpas eller lånas på skolan
  • Minimiålder 16 år

350 kr per lektion

Lektionstider

Måndag till fredag enligt överenskommelse

Kursstart 2020

Valfri måndag enligt överenskommelse.

Ingen undervisning följande datum: 1/1, 7/2, 20/3, 9-10/4, 1/5, 20/11, 25/12.

Om skolan

IH Riviera Maya grundades 2003 och ligger i ett vackert område i centrala Playa del Carmen, bara ett par kvarter från stranden och med restauranger, barer och affärer i närheten. Den består av två intilliggande byggnader. Den första är byggd i kolonialstil med kupoltak och takterrass. Här finns receptionen, två stora studentlägenheter och en fransk restaurang. Den andra byggnaden är ny och består av 10 rymliga klassrum med luftkonditionering, lärarrum, studierum, datarum, kontor och två studentlägenheter. Till skolan hör också en trädgård med exotiska växter och blommor där man kan slappna av efter lektionerna. Här finns också en liten bar.

Undervisning

Alla lärare är universitetsutbildade och stor vana att undervisa i spanska som främmande språk. För att garantera en hög kvalitet och hålla sig uppdaterade med den senaste metodologin genomgår de regelbundet lärarträning. Målsättningen för undervisningen är att utveckla kursdeltagarens kommunikativa förmåga. Fokus ligger på tal och hörförståelse, men man arbetar också med de andra delarna av språket, läsförståelse, skrift, grammatik och vokabulär.

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se