Demi pair program i Valencia

Plats Utomlands

Att läsa spanska och samtidigt jobba som demi pair är ett utmärkt sätt att på kort tid skaffa sig både språkkunskaper och arbetslivserfarenhet!

Programbeskrivning

En demi pair är detsamma som en au pair, men med den skillnaden att en demi pair arbetar färre timmar. Demi pair-programmet vänder sig till dig som är mellan 18 och 30 år, vill lära dig spanska, tycker om barn och vill tillbringa 3 – 12 månader hos en familj i Valencia. Du går en intensiv kurs i spanska som omfattar 20 lektioner per vecka och arbetar ca 20 timmar per vecka i en spansk familj, så programmet är intensivt. Under lektionerna får du lära dig att använda spanska i vardagliga sammanhang i språkets alla delar, tal, läs- och hörförståelse och skriftspråk. Du får också lära dig mer om spansk kultur. Hos familjen är de vanligaste arbetsuppgifterna att ta hand om familjens barn, leka med dem, hjälpa till med läxor, hämta på skolan, laga kvällsmat, ta dem till olika aktiviteter, ta med dem till lekparken, bada och natta dem. Även om syftet med programmet är att lära sig spanska, så vill de flesta familjer att demi pairen ska tala engelska med barnen, och du behöver alltså ha en god nivå på din engelska. Du bor och äter med familjen och kommer att behandlas som en familjemedlem!

Detta ingår i programmet:

 • 20 lektioner spanska per vecka på din nivå, 12 veckor
 • Au pair-arbete 20 timmar per vecka + en kvälls barnvaktande per vecka
 • 2 lediga dagar per vecka
 • Boende i eget rum med plats för studier
 • Alla måltider
 • Fickpengar, 50 € per vecka
 • Upphämtning vid ankomst på flygplatsen/tågstationen

Programmet passar dig som:

 • Är mellan 18 och 30 år
 • Tycker om barn
 • kan ta egna initiativ och klarar ett intensivt program med både studier och jobb
 • är kommunikativ, utåtriktad och social
 • är skötsam och pålitlig
 • vill lära dig spanska och är intresserad av spansk kultur
 • talar god engelska
 • är flexibel

Är detta något för dig? Kontakta oss på info@is.se så skickar vi mer information och ansökningshandlingar!

Kursavgift

12 veckor: 28 600 kr

Programmet kan förlängas upp till 36 veckor. Kontakta oss om du vill ha prisuppgift på ett annat antal veckor.

Programstart

Rekommenderad start för programmet är januari, april och september, men det finns även möjlighet att starta andra tider på året. Skicka in din ansökan allra senast 2 månader innan du vill börja och var beredd att vara flexibel då det ger fler möjligheter att utse en passande familj.

Skolan

Españolé International House Valencia ligger centralt i stadsdelen ’El Carmen’ i Valencias gamla stadskärna och inryms i det historiska palatset ”Palacio de los Fernández de Córdova”, alldeles nära katedralen. Den består av 28 modernt utrustade, ljusa och luftiga klassrum med luftkonditionering. Här finns också ett kafé, en stor terrass och två andra uteplatser. I området finns ett stort utbud av restauranger, barer och olika affärer. Atmosfären är mycket familjär och man erbjuder spanskkurser av hög kvalitet.

Undervisning

Alla lärare är universitetsutbildade och har stor vana att undervisa i spanska som främmande språk. De genomgår regelbundet kurser för att hålla sig uppdaterade med nya undervisningsmetoder och kursmaterial. De ser till att varje student får ut maximalt av sin kurs och deltagarna får förutom språket lära sig mer om spansk kultur och livsstil. Fokus ligger på kommunikation, tal och hörförståelse, men man arbetar också med de andra delarna av språket, läsförståelse och skrift. Grammatiken vävs naturligt in och tränas i en kommunikativ kontext. Målsättningen är att deltagarna genast ska kunna omsätta i praktiken vad man har lärt sig under lektionerna. Eftersom grupperna är små kan lektionerna anpassas efter deltagarnas behov.

Har du frågor?

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se

Tid
Löpande kursstart
Kurs-ID
1097282
Pris
28600 kr