Spanska B2 del 1, Distans

Plats Distans

Detta är en heldistansutbildning i spanska på B2 nivå med fokus på att utöka och förbättra ordförrådet.

Boka kursen nu
Kursen vänder sig till dig som inte har möjlighet att följa en kurs med fysiska träffar men ändå vill kunna hålla igång och förbättra dina språkkunskaper.

Denna kurs är på nivå B2 och är den första delen av två.
Kursen genomförs som:
Enskild undervisning - du som deltagare har enbart kontakt med kursledaren
via e-post
Teams-lektion 2 x 20 min .

Kursinnehåll

Kursen syftar främst till att utöka ordförrådet genom övningar som fokuserar på just ord. Med ett utökat ordförråd blir du säkrare i ditt användande av språket.

Kursupplägg

Du behöver en dator med internetuppkoppling och e-postadress. Övningsuppgiften är gjord i Microsoft word-dokument och kommer att skickas som en bifogad fil till din e-post. Du som deltagare gör övningen i word och skickar den sedan åter till läraren.

Bra att veta om kursen

Denna kurs är helt på distans utan fysiska träffar. Ingen kurslitteratur behöver införskaffas till denna kurs, men vid önskan är det möjligt att köpa ett grammatikhäfte, via administrationen, som ett komplement till kursen.

Du kan också köpa till extra enskilda Teams/Skypelektioner med din kursedare Tiden för enskilda skyplektioner bokas med kursledaren

Kontaktinformation

Vid frågor eller ytterligare information kontakta språkavdelningen på Folkuniversitetet i Västerås 021-153600 eller info.vasteras@folkuniversitetet.se

Karolina Baena