Ryska A2 del 1

Plats Växjö

Det här är den första kursen i ryska på nivå A2. Du bygger på dina tidigare kunskaper och blir bättre på att tala om dina intressen och om saker i din omgivning.

Boka kursen nu

Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som har läst ryska A1 i sin helhet eller på annat sätt fått motsvarande kunskaper. Du kan redan känna igen enklare fraser, berätta kortfattat om dig själv och kommunicera med någon som talar långsamt och tydligt.

Mål

Målet för nivå A2* är du ska kunna förstå fraser som rör personliga förhållanden och på ett enkelt sätt beskriva dig själv och din omgivning.

Kursinnehåll

På kursen får du lära dig:

  • förstå ord och fraser som rör dina personliga förhållanden
  • grammatik
  • samtala om vardagliga ämnen och aktiviteter som ligger nära dig själv
  • kultur och samhällsliv

Kursupplägg

Undervisningen sker huvudsakligen på ryska och fokus ligger på muntlig kommunikation. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Räkna med några timmars hemarbete mellan kurstillfällena.

Lärare

Din lärare har ryska som modersmål eller motsvarande kunskaper. Läraren har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper.

Kurslitteratur

Kurslitteratur ingår inte i priset för kursen. Information om vilken bok du ska använda och var du kan köpa den följer vanligtvis med kallelsen till kursen.

* Läs mer om kursnivåer

Kursledare

Anastasiia Botvinko

Anastasiia är en ung, kreativ lärare vars passion är att lära ut. Hon talar fyra olika språk och är driven att dela med sig av sin kunskap.

Anastasiia är 24 år gammal och har 6 års erfarenhet som lärare i olika språk. Dessutom har hon professionell behörighet inom filologi och som lärare i ukrainska och ryska. Hon talar fyra olika språk. Anastasiia älskar att jobba med människor och att lära ut. 

Anastasiia Botvinko

Har du frågor?

Kontakta Anita Fransson

anita.fransson@folkuniversitetet.se

Tid
15 feb 2022 - 05 apr 2022
Ti 15:45 - 17:15
Tillfällen
8
Plats
Lineborgsplan 11, 35233 Växjö
Visa på karta
Studietimmar
16
Kurs-ID
1116365
Pris
1395 kr