Engelska- individuell undervisning

Plats Stockholm

Om du vill lära dig engelska snabbt och effektivt kan individuell undervisning vara ett alternativ. Folkuniversitetet i Stockholm erbjuder skräddarsydda lektioner i engelska!

Boka reservplats

Fördel med individuell undervisning

Läraren utgår helt från din nivå och dina önskemål. Undervisningen blir mer effektiv när läraren kan helt koncentrera sig på dig och din inlärning. Studiesättet är perfekt för dig som har svårt att ha lektion samma tid varje vecka och som önskar ett intensivare tempo.

Upplägg

Vi börjar med att göra en behovsanalys och du får även göra vår språktest som ligger ute på vår hemsida (ifall du inte är nybörjare) för att vi ska kunna fastställa din nuvarande språknivå. Detta kommer ligga till grund för hur vi skräddarsyr undervisningen för just dig. Du väljer själv hur många studietimmar du vill ha per vecka. Studiematerial, studietakt och övningar anpassas efter ditt behov.

Pris

Priset 5550 kr exklusive moms som vi angivit är ett exempel och gäller för sex studietimmar. Självklart kan du välja färre eller fler studietimmar allt efter vad som passar dig.

Lärare

Våra lärare har goda teoretiska, yrkesverksamma samt pedagogiska kunskaper och de erbjuds kontinuerlig fortbildning.

Lokal

Våra undervisningslokaler ligger centralt i Stockholms innerstad, men läraren kan också komma till din arbetsplats. Vi anordnar även lektioner på distans om du skulle föredra det.

Anmälan

Vi startar individuella utbildningar löpande under hela året och om du är intresserad av individuell undervisning i engelska klickar du på boka-reservplats knappen samt fyller i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Kursperiod
1 nov 2202 - 1 nov 2202
Antal tillfällen
1
Första tillfället
mån 1 nov 2202 kl -
Studietimmar
1
Kurs-ID
103849
Pris
0 kr