Intensiv engelska i London

Plats Utomlands

Den här kursen vänder sig till dig som redan använder engelska i arbetet eller studerar och planerar för en internationell yrkeskarriär.

Anmäl dig här

Kursbeskrivning

Kursen kombinerar 20 lektioner i allmän engelska med 10 valbara lektioner per vecka. I lektionerna i allmän engelska tränas språkets alla beståndsdelar, grammatik, uttal, tal och skrift, läs- och hörförståelse och förbättrar din vardagsengelska. De valbara lektionerna består av en fördjupning i något av områdena 'Skills for Career Success' eller 'Skills for Academic Success'. Ange valet i din anmälan

  • 20 + 10 lektioner per vecka
  • Varje lektion är 50 minuter
  • Max 14 deltagare per grupp
  • Minimum 1 vecka
  • Låg till avancerad nivå (A2 – C1)

Kursavgift

1 vecka: 5 900 kr
2 veckor: 10 800 kr
4 veckor: 20 500 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal veckor.

Lektionstider

Måndag till fredag 9.15 - 13.10 + 14.15 - 17.10
(med reservation för ändringar)

Kursstart

2020: valfri måndag

Ingen undervisning följande datum: 1/1, 10/4, 13/4, 4/5, 25/5, 31/8, 25/12, 28/12

Skolan

Skolan British Study Centres London ligger vid Bloomsbury Square i centrala London och har 14 moderna och rymliga klassrum, fri wifi och ett studiecenter med den senaste teknologin där man kan göra hemuppgifter. Här finns även en terrass och eget café där man kan fika eller äta lunch. Många av Londons sevärdheter finns på gångavstånd från skolan som ligger nära British Museum och Covent Garden. Stationen Holborn är bara 5 minuters promenadväg bort. Skolan ordnar också fritidsaktiviteter varje vecka, till exempel museibesök, workshops och guidade turer. På helgerna organiseras heldagsutflykter till andra städer, till exempel Stonehenge, Oxford eller Bath.

Undervisning

Alla lärare är specialutbildade och går regelbundet kurser för att uppdatera sina yrkeskunskaper. De sätter sig in i varje kursdeltagares språkutvecklingsbehov och arbetar i team tillsammans med andra lärare, akademisk personal och rektor. Målsättningen är att förbättra säkerhet och självförtroende att använda engelskan och få bättre flyt i språket.

Har du frågor?

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se

Tid
Löpande kursstart
Kurs-ID
105512
Pris
5900 kr