Individuell undervisning engelska i Boston

Plats Utomlands

Behöver du stort utrymme att påverka kursens innehåll och inriktning? Vill du förbättra dina engelskkunskaper oavsett förkunskaper eller yrkesmässiga behov?

Kursbeskrivning

I den individuella undervisning anpassas kursen efter varje individ, vilket garanterar att du kan koncentrera dig på just det du behöver. Allt för en maximal inlärning.

• 35 lektioner per vecka eller enligt överenskommelse
  • Varje lektion är 50 minuter
  • Minimum 1 vecka
  • Alla nivåer
  • Kursmaterial ingår
  • Behovsanalys görs i förväg
  • Du kan även gå den här kursen i Los Angeles till samma pris.

1 vecka: 31 400 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal veckor.

Lektionstider

Måndag till fredag 9.00 - 16.30

2020: valfri måndag

Ingen undervsining följande dagar: 1/1, 20/1, 17/2, 20/4, 25/5, 7/9, 12/10, 26/11, 24/12

Skolan

The English Language Center ligger i det livliga och historiska området Beacon Hill, med gångavstånd till Boston Common och Faneuil Hall Marketplace. Institutet, grundat 1978, är välrenommerat och erbjuder allt från allmänna språkkurser till individuell undervisning i affärsengelska. Det har 19 klassrum och uppehållsrum med fri tillgång till datorer och wifi. I området finns många caféer, restauranger och affärer. Skolan är internationell och tar emot studenter från hela världen. ELC är medlem i IALC (International Association of Language Centres). Skolan arrangerar även olika aktiviteter på fritiden, t.ex. utflykter, museibesök och musikkvällar. Dessutom ger man gärna tips om allt som Boston har att erbjuda.

Undervisning

Alla lärare är universitetsutbildade och har erfarenhet av att undervisa i engelska som främmande språk. Alla har amerikansk engelska som modersmål. Man tränar alla aspekter av amerikansk engelska, grammatik, ordförråd, konversation, hörförståelse, läsförståelse, uttal och skrift i små grupper.

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se