Allmän engelska + affärsengelska i Brighton

Plats Utomlands

Den här är en mycket intensiv kurs som riktar sig till dig som använder engelskan både vid sammanträden och vid middagskonversationer.

Anmäl dig här

Kursbeskrivning

På förmiddagen (20 lektioner per vecka) läser du allmän engelska tillsammans med deltagare från språkkursen General English, vilket ger dig ökad grammatisk och kommunikativ säkerhet samt förbättrar ditt allmänna ordförråd. På eftermiddagen läser du specialiserad affärsengelska. Du får bland annat utveckla ditt skrivspråk, analysera stil och ordval samt öka ditt ordförråd. Man behandlar ämnen som till exempel presentationer, att leda affärsmöten, telefoni och affärsterminologi.

  • 40 lektioner per vecka
  • Varje lektion är 45 minuter
  • Max 12 deltagare per grupp i allmän engelska
  • Max 6 deltagare per grupp i affärsengelska
  • Minimum 1 vecka
  • Låg till avancerad nivå (A2 - C1)
  • Kursmaterial ingår
  • Behovsanalys görs i förväg

Kursavgift

1 vecka: 10 100 kr
2 veckor: 18 600 kr

Lektionstider

Måndag till fredag 9.00 - 17.00

Kursstart

2022: valfri måndag 3/1 - 16/12.

2023: valfri måndag 2/1 - 16/12.

Skolan

ELC, The English Language Centre, som ligger i Hove på gränsen till Brighton, grundades 1962 och tar emot deltagare från hela världen. Kursutbudet är stort och skolan har 30 klassrum, språklaboratorier, multimediarum, bokhandel etc.

De yrkesinriktade kurserna håller till i en separat del av skolan. Efter lektionstid har du fri tillgång till skolans självstudierum och till wifi i hela byggnaden. Skolan erbjuder eftermiddags- och kvällsaktiviteter varje dag, t.ex. sportevenemang, stadsvandringar och utflykter. Många aktiviteter är gratis. På helgerna ordnas dagsutflykter till t.ex. London, Bath, Stonehenge, Cambridge och Oxford.

Undervisning

Språkundervisningen bygger på modern pedagogik. Alla lärare är utbildade att undervisa i engelska som främmande språk och många av dem har erfarenhet av att arbeta i andra länder. Kurserna fokuserar på att du ska bli säkrare och få bättre flyt i kommunikationen. Du tränar dig på att läsa, skriva, tala och förstå engelska tillsammans med deltagare från hela världen. Grammatik, ordförråd, uttal, idiom och talspråk vävs också in i undervisningen. Första dagen görs ett språktest för att man ska bli placerad på rätt nivå.

Har du frågor?

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se

Tid
Löpande kursstart
Kurs-ID
105510
Pris
10100 kr