Allmän + affärsengelska i Oxford

Plats Utomlands

Den här kursen kombinerar allmän engelska med affärsengelska och vänder sig främst till dig som använder engelska i yrkeslivet.

Anmäl dig här

Kursbeskrivning

English for business vänder sig till dig som använder engelska i affärssammanhang eller studerar på universitetsnivå. Kursen kombinerar gruppundervisning på kursen 'Allmän engelska' 20 lektioner per vecka, med 10 lektioner affärsengelska per vecka. Affärsengelskan består av undervisning i affärskommunikation i små grupper om max 6 deltagare och tar upp ämnen som presentationsteknik, mötesteknik, kontraktsläsning, förhandlingar, att använda affärsengelska i telefon och affärsvokabulär. Man använder sig också av fallstudier i undervisningen.

På kursen 'Allmän engelska' förbättrar du din allmänna engelska. Fokus ligger på aktiv kommunikation och att få flyt i språket. Lektion 1 och 2 ägnas åt grammatik, lektion 3 och 4 åt färdigheter som läs- och hörförståelse, skrivövningar och ordförråd.

  • 30 lektioner per vecka
  • Varje lektion är 45 minuter
  • Minimiålder 20 år
  • Max 14 deltagare i General English, max 6 deltagare i affärskommunikation
  • 2 veckor
  • Mellan till avancerad nivå (B2 - C2)
  • Kursmaterial tillkommer med ca 35 £

Kursavgift

11 900 kr

Kursstart

2022: Info kommer inom kort.

Ingen undervisning följande datum: 3/1, 15/4, 18/4, 2/5, 2-3/6, 29/8, 26 - 30/12

Skolan

The Oxford English Centre grundades 1979 och ligger i en vacker byggnad i närheten av universitetet. Förutom rymliga klassrum, inrymmer byggnaden ett multimediarum, ett datarum med tillgång till fritt Internet, bibliotek och en restaurang som serverar varm och kall mat till rimliga priser. Här finns också en vacker trädgård att studera eller bara slappna av i. På fritiden organiserar skolan olika sociala och kulturella aktiviteter som till exempel besök på Oxford University, teaterbesök och biljardkvällar samt helgutflykter till London eller Stratford.

Undervisning

Alla lärare är universitetsutbildade och har lång erfarenhet av att undervisa i engelska som främmande språk. Alla kursdeltagare ges individuell uppmärksamhet. Undervisningen tar upp alla aspekter i språket, grammatik, ordförråd, läs- och hörförståelse, tal och skrift. Tonvikten ligger på effektiv kommunikation och att få säkerhet och flyt i språket.

OBS! Den här kursen bokar du genom att ringa eller mejla oss. Du hittar kontaktuppgifter längre ner på sidan.

Har du frågor?

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se

Tid
Löpande kursstart
Kurs-ID
102523
Pris
11900 kr