Executive coaching i engelska från Worcester

Plats Distans

Behöver du lite extra hjälp på traven för att lyckas med ett projekt eller en uppgift i arbetslivet? Då kan du ta hjälp av en professionell engelsk språkcoach!

Anmäl dig här

Kursbeskrivning

Behöver du förbereda dig inför en anställningsintervju på engelska? Då kan du få hjälp att gå igenom din CV för att försäkra dig om att innehållet är skrivet på ett korrekt sätt, öva på vanliga frågor som kan tänkas komma upp under intervjun samt konkreta råd om hur du bäst presenterar dina kunskaper och meriter på engelska.

Ska du ska hålla en viktig presentation på engelska? Då kan coachen hjälpa dig genom att steg för steg gå igenom din Powerpoint och komma med förslag till förbättringar och se till att du använder ett korrekt språk.

Språkcoachen är specialist på att undervisa i engelska som främmande språk och har över 30 års erfarenhet av att coacha yrkesverksamma och företagsledare inom många stora, internationella företag.

  • 3 individuella sessioner à 45 minuter som ges live vis Teams, Skype eller Zoom
  • Miniminivå B1+
  • En förberedelsesession/behovsanalys via Teams, Skype eller Zoom innan kursens start
  • Ytterligare övningar, revision, tips och feedback för att du ska nå din målsättning
  • Sessionerna spelas in för att kunna gå igenom dem igen vid behov

Kursavgift

4 000 kr

Tider

Måndag till fredag enligt överenskommelse.

Datum

Enligt överenskommelse.

Ingen undervisning följande datum: 5/4, 30/8. Skolan är stängd 18/12 2021 - 2/1 2022.

Skolan och undervisning

Worcester School of English, f.d. Kingsway English Centre, är skolan med det lilla extra. Efter att ha haft kurser i affärsengelska på plats sedan 1988, har man nu övergått till distansundervisning. Med sig har man den professionella och effektiva undervisningsmetod som skolan har gjort sig känd för. Självförtroende att använda engelska är nyckeln till framgång, och det tränas upp genom effektiv kommunikation snarare än perfekt sådan. Rädsla för att säga fel sätter ofta käppar i hjulet för att uttrycka sig med lätthet, och pedagogiken lägger därför stor vikt vid att få flyt i språket genom att hitta ett naturligt ordflöde med uttalsövningar, utan att för den skull glömma bort grammatiken.

Har du frågor?

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se

Tid
Löpande kursstart
Kurs-ID
1096997
Pris
4000 kr