Bokcirkel: deckare och thrillers

Plats Varberg

Älskar du läsa deckare thrillers? Vill du dela din läsupplevelse med andra som har samma passion? Kom och starta bokcirkel hos oss i Varberg!

Boka nu

Vi söker människor som vill vara med och starta upp en bokcirkel där ni tillsammans kan klura ut vad det är som är så uppslukande med deckare och thrillers. Böckerna väljs gemensamt av deltagarna. Ni kommer dela åsikter och tolkningar av böckerna och kanske upptäcka något nytt om boken. Allas reflektioner är välkomna! En möjlighet att träffa nya människor och knyta vänskapsband genom en gemensam kärlek till böcker. Bara ser till att du har läst färdig boken annars blir det många spoilers under träffen!

Ni träffas en gång i månaden eller mer om gruppen vill, för att diskutera månadens bok på Folkuniversitetets lokaler i Varberg. Vid första träffen kommer gruppen bestämma detaljerna kring bokcirkel såsom tid, vilken bok ni vill läsa m.m. En cirkelledare kommer också väljas ut.

Alla är välkomna, oavsett om du är en erfaren bokslukare eller nybörjare så kommer du att hitta din plats i vår bokcirkel.

Ingen avgift, och kaffe kommer finnas tillgänglig.

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Varberg

info.varberg@folkuniversitetet.se

Kursperiod
18 sep 2024 - 18 sep 2024
Onsdag
Antal tillfällen
3
Första tillfället
ons 18 sep 2024 kl 18:00-20:15
Plats
Svärdfiskgatan 4, 43240 VARBERG
Visa på karta
Studietimmar
9
Kurs-ID
309317
Pris
0 kr