Volontäruppdrag för alla - hitta ditt engagemang!

Plats Stockholm

Gratis föreläsning: Välkommen till en kväll som handlar om vad du får ut av att engagera dig ideellt eller hur du gör för att hitta ett volontäruppdrag. Denna föreläsning ges i samarbetet med Volontärbyrån.

Boka nu

OBS! Föreläsningen hålls fysiskt på Kungstensgatan 45.


Anmäl dig via boka-knappen här på hemsidan. Tyvärr har vi inte resurser för att ta emot anmälningar till våra gratisföreläsningar via telefon eller e-post. Tänk på att du bara kan boka en plats per person. Tack för din förståelse.

I Sverige engagerar sig varannan person ideellt i olika organisationer och genom olika typer av uppdrag. Vi är bland de mest engagerade i världen – men varför engagerar sig människor ideellt? Och hur kan jag som individ hitta ett uppdrag för mig? Vad finns det för möjligheter för mig att få utlopp för mina intressen, driva en särskilt viktig fråga eller utvecklas?

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Innehåll
Forskning visar inte bara att Sverige är ett av de mest engagerade länderna i världen utan även att vi mår bra av att engagera oss ideellt. Människor säger att engagemanget ger dem chans att påverka samhället, att få ingå i en gemenskap och nya kunskaper och erfarenheter. Under denna kväll får du inspiration, kunskap och verktyg för att komma vidare i dina tankar om att engagera dig ideellt.

Kursledare
Emelie Edin från Volontärbyrån

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Kursperiod
28 sep 2023 - 28 sep 2023
Torsdag
Antal tillfällen
0
Första tillfället
tor 28 sep 2023 kl 18:00-19:30
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
106921
Pris
0 kr