Volontäruppdrag för alla -Distans Live

Plats Stockholm

Välkommen till en digital kväll som handlar om vad du får ut av att engagera dig ideellt och hur du gör för att hitta ett volontäruppdrag. Denna föreläsning är gratis, och ges i samarbetet med Volontärbyrån.

Boka kursen nu

Om distans live

Trots att Kungstensgatan nämns som fysisk plats på denna bokningssida är detta en distans live-föreläsning som innebär att den hålls på distans i realtid, och direktsänds.

OBS! Anmäl dig via boka-knappen här på hemsidan. Tyvärr har vi inte resurser för att ta emot anmälningar till våra gratisföreläsningar via telefon och e-post. Tänk på att du bara kan boka en plats per person. Tack för din förståelse.

I Sverige engagerar sig varannan person ideellt i olika organisationer och genom olika typer av uppdrag. Vi är bland de mest engagerade i världen – men varför engagerar sig människor ideellt? Och hur kan jag som individ hitta ett uppdrag för mig? Vad finns det för möjligheter för mig att få utlopp för mina intressen, driva en särskilt viktig fråga eller utvecklas?

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Innehåll

Forskning visar inte bara att Sverige är ett av de mest engagerade länderna i världen utan även att vi mår bra av att engagera oss ideellt. Människor säger att engagemanget ger dem chans att påverka samhället, att få ingå i en gemenskap och nya kunskaper och erfarenheter. Under denna kväll får du inspiration, kunskap och verktyg för att komma vidare i dina tankar om att engagera dig ideellt.

  • Ideellt engagemang och motivation
  • Tips för ett hållbart ideellt engagemang som gör nytta
  • Så här hittar du ditt volontäruppdrag via www.volontarbyran.org

Kursledare

Vanja Lundberg Höglund från Volontärbyrån.

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
11 nov 2021 - 11 nov 2021
To 18:00 - 19:30
Tillfällen
1
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
2
Kurs-ID
1099647
Pris
0 kr