Diplomerad Inredare

Plats Göteborg

Den här Diplomerade inredningsutbildningen ger dig kunskap och verktyg att använda inom området inredning och design. En bra grund för dig som vill arbeta som inredare.

Boka kursen nu

Innehåll

Den här kursen vänder sig till dig som har ett intresse för inredning och som vill få en större inblick och förståelse för inredarens yrkesroll, verktyg och praktiska arbete.

Kursen har som mål att ge dig verktyg för att visualisera idéer och genomföra enklare inredningsuppdrag. Innehållet ger en grund för fortsatta studier inom inredning/design och inblick för dig som vill starta egen verksamhet.

Under kursen varvas föreläsningar och praktiska uppgifter med samtal med yrkesverksamma inredare.Kursen ger dig grundläggande kunskaper inom bland annat planritning, färgsättning, möblering, styling och moodboard, samt visualisering och digitalaverktyg som SketchUp.

Undervisningsform

Utbildningen bygger på aktiv närvaro från dig och varvar teori med praktiska övningar. Kursen innehåller även studiebesök och gästföreläsare inom olika specialområden. Vi rekommenderar att man avsätter tid för cirka 4-6 timmars hemarbete per vecka - för repetition, egen fördjupning och de hemuppgifter som ingår i utbildningen och som läraren ger feedback på. Kursen på tisdagar 9.00 - 16.00.

Diplomarbete

Som avslutning på utbildningen genomför du ett diplomarbete. Under arbetet får du tillfälle att praktiskt pröva de teorier, metoder och verktyg som du har lärt dig under utbildningen. Diplom utfärdas efter utbildningens slut för de deltagare som varit närvarande minst 75% av tiden och förutsatt att hela avgiften är betald.

Om du uppfyller dessa grundläggande krav och dessutom har godkända resultat på slutuppgiften får du ett diplom som styrker din kompetens. Diplomeringen innebär således att du genomgått utbildningen med godkända resultat och visat att du tillgodogjort dig utbildningens syfte.

Litteratur/material

Kompendier och övningsuppgifter ingår i kursen liksom en del gemensamt material.

Kursledare

Anna Bülow

Anna Bulow är projektledare, interior designer och textilformgivare som sedan 2007 har hjälpt tusentals uppdragsgivare att inreda hem inför försäljning samt att inreda privata bostäder och kontorsmiljöer.

Anna är utbildad i textilformgivning, måleri, skulptur, arkitektur och konsthistoria vid Carl Malmstens, Capellagården och vid Stockholms universitet. 2012 startade Anna en egen Inredningsstudio eller eget inredningsföretag efter 5 år som In House Stylist på Stadshem. Vi sidan av sitt egna företagande undervisar Anna på Folkuniversitetet.

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet ArtCollege. Tel: 031 - 10 65 08

artcollege@folkuniversitetet.se

Tid
21 sep 2021 - 07 dec 2021
Ti 09:00 - 16:00
Tillfällen
12
Plats
Norra Allégatan 6, 40317 Göteborg
Visa på karta
Studietimmar
96
Kurs-ID
1099529
Pris
19900 kr