Nybörjarkurs i sociala medier

Plats Stockholm

Du kanske vill bli mer delaktig i det digitala samhället? Du är nyfiken på hur sociala medier fungerar och vill ha en snabb överblick för att vara uppdaterad? Denna snabbkurs passar dig som vill hänga med i vad som finns på nätet.

Boka kursen nu

Mål

En introduktion till olika sociala plattformar och medier.

Målgrupp

En kurs för dig som vill öka dina kunskaper om de vanligaste sociala medierna idag. Kanske behöver du för arbetets skull ha kunskaper för att hänga med i diskussioner om exempelvis marknadsföring, eller så vill du helt enkelt lära dig mer för att vara uppdaterad eller utöka din egen användning av sociala medier. En crash course / snabbkurs för alla.

Förkunskaper

Inga förkunskaper är nödvändiga.

Innehåll

En snabb och aktuell genomgång av våra vanligaste sociala medier – vad de används till, hur de ser ut och vad de populäraste funktionerna är. Följande plattformar ingår:

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Snapchat
  • Twitter
  • Digitala mötesverktyg och chattapplikationer mm

Undervisningsform

Gruppen består för tillfället av begränsat antal deltagare så det går bra att hålla avstånd. Kursen ges i form av föreläsning.

Kursledare

Våra kursledare är goda pedagoger med gedigen och kvalificerad utbildning samt praktisk yrkeserfarenhet av det ämne som de undervisar i.

Om Covid-19

Vi följer de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger för att minska smittspridningen. Det innebär att vi använder oss av myndighetens riskbedömningsverktyg för evenemang och sammankomster, för att utvärdera eventuella risker och för att kunna vidta åtgärder. Generellt innebär detta att vi är noga med hygienen och uppmanar deltagare att tvätta händerna noggrant och regelbundet. Vi säkerställer hög nivå på städning av toaletter. Vi anpassar även gruppstorlekarna så att deltagarna inte är för nära varandra.

Utöver detta gäller att om du uppvisar symptom på Corona (feber, hosta - se Vårdguiden för mer information), även milda symptom, ska du avstå från att komma till din kurs.

Kursledare

Gabriel Eliasson

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
06 maj 2021 - 06 maj 2021
To 18:00 - 20:30
Tillfällen
1
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
3
Kurs-ID
1090448
Pris
350 kr